... Ezzel gyakorlatilag azt lefektetve, hogy Orbán Viktor és holdudvara, a jogrendtől teljesen függetlenül, magának vindikálja a jogot a büntetendő vagy elítélendő helyzetek akár egyedi eldöntésére. Olyan helyzetet teremtve, ami a tartalmi eltérésektől eltekintve, retorikailag nagyon hasonlít a „Wer ein Jude ist, bestimme ich!”, Karl Luegertől származó, de Göring által is átvett kijelentésre. Innentől ugyanis Orbán Viktor nyugodtan kiállhat és kijelentheti, hogy „Hogy ki a bűnös, azt én döntöm el!”. S így értelmezhetővé válik az is, ha nem érzi szükségét az elhatárolódásnak attól, hogy elítélt gyilkos védje a Fidesz székházát. Elvégre egy jogerősen elítélt szemszögéből a bírósága hozhat botrányos ítéletet. S vezére másnapról ártatlannak nyilváníthatja. Az etika tanításáért felelős oktatáspolitikust adó KDNP pedig lelkesen asszisztál ehhez.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kerék
"Orbán Viktor ez év szeptemberétől új pénzt fog bevezetni, a 47 000 Forintost, melyen Cicciolina és Rózsa Sándor képe lesz majd látható, jelképezve, hogy kurva egy betyár élet jön"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Meg ÉN!!!
Diktátor Orbán és az elnyomó rabszolgatartó rezsimje a bűnös!
dr lóherre
A BALTÁS VEZÉR DÖNTI EL, HOGY MIKOR (ÉS MELYIK KEZEMMEL FOGHATOM MEG)
MEHETEK PISILNI IS.
MAJD MÉG MEGÉLEM AZT IS, HOGY ö FOG MEGPISILTETNI, na azt már nem!!!
adsl70
kicsit kopaszabb kicsit köpcösebb és nagy magyar népvezért klonban
GeoCravker
@dr lóherre: Ne bizz benne, megmondja majd, és megpisiltet. Ez olyan
kerék
"Orbán Viktor ez év szeptemberétől új pénzt fog bevezetni, a 47 000 Forintost, melyen Cicciolina és Rózsa Sándor képe lesz majd látható, jelképezve, hogy kurva egy betyár élet jön"
adsl70
@kerék: :) nem monden oldalon a mosoly arca lesz és öt oldala lesz mert négy égtájék és a 10% csökkemtés :P
soljanka
@kerék: ne már!!! És mi lesz Matolcsyval? Bele fog pusztulni, hogy egy "paraszt", mint Rózsa Sándor helyettesítheti az ő csodás fizimisjáját a bankón.
kerék
@soljanka: Igaz! Cicciolina helyére meg pályázhat selmeczi meg hoffmann...szavazással kell eldönteni ki kerülhet oda :)))
soljanka
@kerék: Azért a 47ezres Zsiga Marcit se hagyjuk ki :)
GeoCravker
@kerék: elsőre ráadásul savazásos eldöntést olvastam... megártott a békemenethírek olvasása :-)
kkalman
Rákosi pajtás forog a sírjában, hogy ennyi aljasságot nem tudott kitalálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.