Nem értettek egyet a német tárgyalópartnerek Áder János államfővel az alkotmánymódosítás ügyében, a köztársasági elnök a Guido Westerwelle német külügyminiszterrel folytatott berlini tárgyalása után azt állította, hogy német tárgyalópartnerei nem voltak kellően tájékozottak a témában, de ő ezt az hiányosságot igyekezett pótolni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@nahát: Merkel is libsi lenne?
Ne röhögtess már, ekkora blődséget?

Komolyan elhiszed, hogy Merkel nem tudja, mit művelnek ezek a tetvek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@GeoCravker: Rendben van, akkor nincsenek rá érveim. Szerintem a család kérdésénél nem érveket kell felhozni. Én ezt tartom helyesnek, és rajtam kívül még sok millióan.
nemsemmi
@entero: Ha olyan sok millióan vagytok, miért nem irja ki Orbán a népszavazást, hogy megerősítse ezt a fideszalkotmányt.
Ne mond, hogy drága, mert a 300 Ft-os vizitdíj miatt kiharcolta, kerül, amibe kerül.
entero
@nemsemmi: Felőlem ki is írhatná rá, mivel ez egy annyira felfújt téma, igazából semmi jelentősége nincs. Kétségtelen, lehet élettársi kapcsolatban is példásan élni, de amikor már ott a gyerek, sokkal helyesebb ha összeházasodnak, éppen a gyerek érdekében. Szerintem tudod, mire gondolok ezzel kapcsolatban.
Pisti271
@entero: Ami a törvényben szerepel az simán egy háztartás megfogalmazása.
A család sokkal több annál.
entero
@Pisti271: A család mindenek felett áll.
nemsemmi
@entero: A házasságról ugyanaz a véleményem mint neked. Azonban nem gondolom, hogy az alkotmányban kellene rögzíteni. Van aki ezzel kapcsolatban más véleményen van. Őket meg kellene győzni, hogy változtassonak a véleményükön. Alptörvénnyel kényszeríteni nem lehet. Sok kényszerházasság nem lenne jó senkinek.
Az alkotmánnyal nemcsak ez a baj.
A diktatúra kiépítése sokkal nagyobb baj, és ezt az unióban nem fogják hagyni.
Más lenne a helyzet, ha egy népszavazáson bebizonyítanák, hogy elfogadják az állampolgárok. Ennek az esélye szerintem nulla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.