155 ember és 285 jármű van kint a hóban, a legnehezebb a helyzet az M1-es autópályán, ahol egy 12 kilométeres szakaszon magas hófal van - számolt be Orbán Viktor miniszterelnök rendkívüli sajtótájékoztatóján....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Hiiiiiijjjjj ! De hamar hazajött a vezir...lehet hogy szóltak neki,hogy ilyenkor otthon a helye, vagy az ünnepre felállitott szinpadot elbontották...( tiszta a levegö...:)))))
De hiszem, hogy minimum megköszönte az osztrákoknak az önzetlen segitséget...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Dr.luigilongo60: Én is olvastam.Kissé bizonytalan vagyok.Nem szoktam az ilyet megosztani,mert nem tudom,hogy nem kib@szás -e.Mert lehetne az is.
miazavalami
@darwin: Aha! Nekem is volt ilyen főnököm akiből ilyen kitellett...:-(
Dr.luigilongo60
@darwin: Sajnos nekem is vannak tapasztalataim.

A külföldön munkát vállallókat is óvják a magyar munkáltatóktól és közvetítő cégektől, a kullancsok ugyanis követik nyugatra is a dolgozó gazdatestet.
darwin
@miazavalami: @Dr.luigilongo60: Tudom,én is ismerek ilyeneket,hajajjjj.De nincs bizonyíték,hogy ez az ember ilyen.Nem szarakodni akarok,de ha egyetlen olyan ember lejáratásában részt veszek,aki nem bűnös,az már az én lelkiismeretemnek sok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.