Töretlenül folytatódott péntek délután a téli mentéssel kapcsolatos mémgyártás, a Facebookon a legtöbb kép a Belügyminisztérium bajba került autósoknak szánt sms-üzenetét figurázza ki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Mégis mit vártak? Hülyeségből csak viccet lehet csinálni!
miazavalami
@Horizont: na majd hétfőn vagy holnapután hogy fogja! De amilyen agytalan nem veszi észre , hogy rajta röhögnek. Azt hiszi , hogy nélküle megállt volna a mentés...
human
"gépjárműbe! Belügyminisztérium" Ennyit olvastam ki elsőre az üzenetből, mert a végét láttam először. Nem kicsit meg voltam lepődve. Azt hittem szükségállapot van és összekeverték a számom valami békemenetessel.
csikknorisz
A KDNP hadat üzen majd eme médiaterroristáknak is. Pápán, Belügyminiszteren, Pógár Jenőn vitzelődni tilos. Csak még nem tudjátok, de jön majd az átszálló kutyára márcziusi hó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.