... Az éjszaka folyamán azonban egy szakaszon zárlat keletkezett, így 14-re emelkedett vissza az elsötétedett falvak és városok száma. Mint hozzátette: megjelentek a katasztrófa vámszedői is. Amellett, hogy sok helyen belvizes területen kell a munkásoknak a helyreállítást elvégezniük, még a kidőlt oszlopokról is ellopják a vezetékeket a színesfémtolvajok. Ez tovább hátráltatja a helyreállítást. ...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Aljas katasztrófa hiénáknak kezüket, lábukat kitépni, a hátukba szúrni. Úgy néznének ki, mint a sündisznó, de többet biztos nem lopnának.
Amúgy meg, ha sikerül elfogni őket, a kábellopásért kiszabható maximális büntetés háromszorosát kiszabni rájuk, és amíg a rács mögött vannak, kényszermunkában kivinni őket árvízi mentéshez, vagy egyéb katasztrófaelhárításhoz.
GeoCravker
@kkalman: Alighanem ezekkel a sakálokkal szemben tényleg az lenne a megoldás, hogy a helyreállítási munkálatok során kármegtérülésig dolgoztatni.
kkalman
@GeoCravker: De ha még utána is dolgoznának egy kicsit, az sem ártana meg nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.