Délután öt órára mindkét sávon, mindkét irányban helyreállt a forgalom az M1-es autópályán. A forgalmat szakaszosan engedik rá a pályára - közölte a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságának országos iparbiztonsági főfelügyelője az autópálya bábolnai lehajtójánál tartott sajtótájékoztatóján szombaton.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Ahogy a WTC elleni támadás miatt megszakították a TV-k az adást, és a képernyő alján futó csíkon folyamatos volt a tájékoztatás, úgy ezt most is meg lehetett volna tenni.
Bakondi szerint azért nem alkalmazták a riadóláncot (vagy mit?), mert nem volt országos vészhelyzet, "csak" a Dunántúl és észak-kelet Mo.volt érintett...:(
Na, akkor mi a t.ö.k.ö.m.n.e.k küldetett az egész országnak SMS-t, ráadásul azt is későn,
az ostobaságáról nem is beszélve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
A katasztrófavédelmisek tizenegy tisztjük előléptetését és kitüntetését ünnepelték a Belügyminisztériumba szervezett, március 15-i rendezvényen.
vukkocska
@kengyefuto: azért nem tudta megszervezni, mert az a 700 lengyel, aki március 15-ére jött a lépcsőhöz nem kellett, mert elmaradt az állami ünnepség. Pedig őket is be lehetett volna fogni. Csak még mindig azt nem értem, miért jönnek ide a nemzeti ünnepeinket lengyelek. Vagyis értem, mert a magyarok már inkább távol maradnak. Pedig állítólag 2 millió hívük van.
vukkocska
@coni: (tegnap 20.28) Annyit adaléknak: elolvastam a cikket, és néhány tűzoltót hallgatva, meg is erősítették. S nem csak erősítették, hanem azt is elmondták, hogy Bakondi egy-egy eligazítás, parancsnoki értekezlet alkalmával szép halkan elkezdi mondani, amit akar, és folyamatosan felhergelve magát a végén legecizi az összegyűlt embereket, és megalázó stílusban üvöltözik velük. Azon csodálkozom, hogy nem vették fel telefonnal, vagy egyéb eszközzel. De az is lehet, hogy van ilyen a tarsolyban. S amit Bakondi csinál, az minimum alárendelt megsértése büncselekményi kategória. Azok a tűzoltók, akik imádták szakmájukat, imádtak menteni, embereken segíteni, most lehangoltan, rossz kedvűen végzik munkájukat. És ez jóhoz nem vezet. Örökösen a kirúgás veszélyében dolgoznak. És akkor Bakondi fog menni tüzet oltani vajon? Remélem, a belügyminiszter és a miniszterelnök ténylegesen olvasni fogja a levelet, mert ha nem, ők is felelősek lesznek azért, mert tűzktasztrófa esetén nem lesz, aki mentsen.
mariaberta
Mert az a gaz Gyurcsány nem tud békén maradni
Képes ilyen káoszt okozni szegény kormánynak, OKF-nek, meg még ki tudja kinek?
mariaberta
Lett volna egy ötletem, de sajnos elkéstem vele . Nagy hatalmú Széles,Bencsik Bayer urak által szervezett, külföldről bérelt békemeneteseket kellett volna felvonultatni, hogy segítsenek a bajbajutottakon.

De persze ezek most ültek a jó meleg szobában, volt aki gyönyörködött a megérdemelt plecsnijében, mások meg írták szépen és finoman hangzó cikkeiket.
Hajrá, hajrá, Szélesbencsikekbayerok,, meg a többi békemenetesek, Sőt Kósa és Rogán urak meg a többiek. Vagy ők mentek segíteni? Hallott róla valaki?
marlin
@vukkocska: Sajnos
nem a Bakondi az egyetlen, aki azt csinálja, amihez nem ért, amúgy
pedig "a lakosság szerint az OKF-et érte felkészületlenül a hóvihar"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.