Kövér László egykori MSZMP KB-alkalmazott nagyon feldühítette a szülőket a komcsizással. Tisztázzunk valamit: Kövér azért szerethetőbb a fideszes politikusok 95 százalékánál, mert egy istent-embert nem ismerő, beszólós troll. Aki ráadásul következetes, mert ha elborul az agya, még Orbán Viktornak is megmondja. Hát most elborult, de ezúttal a székházfoglaló-tüntető diákok szüleinek mondta meg, méghozzá azt a kizártólag vegytiszta heccelésnek minősíthető megállapítást, hogy ők valószínűleg kommunista vezetők voltak, és ő annak idején az ilyenek ellen tüntetett. Hála a jó istennek, ezen több érintett is bepöccent, és közülük ketten instant Facebook-sztárok lettek. Nincs jobb, mint felháborodott értelmiségieket tombolni látni, akik megpróbálják kocsmai stílusban gyalázni az ellenfelet! Aki nyilván boldogan somolyog a bajuszába, hiszen egy igazi troll mi másért csinálná?

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
Ez az igazi, amikor saját embereik mondják meg róluk a tutit. És igaza van mindkettőnek, egy barna pötty lesznek ezek a történelem könyvekben pár év múlva.
csegala
Én is tudok csúnyán beszélni, ha felbőszítenek, de ez viszi a pálmát. Hát, nincs is rosszabb, mint amikor a hipnotizált öntudatra ébred. :)))
mariaberta
Hát , leesett az állam, amikor elolvastam a teljes cikket. Azt tudtam, hogy Kövér egy aljas bunkó, de hogy még mi minden volt azt nem. Hát lassan minden kiderül ezekről a szobatársakról.
Persze ha visszagondolunk mit mondott Simicska annó, -most mi követezünk- nem kellene túlságosan meglepődni.
De persze az egészben az a legelképesztőbb, hogy nemcsak László úr viselt különböző tisztségeket az MSZMP-ben, de az egész családja benne volt a buliba, tehát amikor mindenkit elküld a ... az egész családját is odaküldi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.