Nyílt Levél Orbán Viktor Úr, Magyarország Miniszterelnöke és Dr. Pintér Sándor Úr, Magyarország Belügyminisztere részére Tisztelt Miniszterelnök Úr, tisztelt Belügyminiszter Úr! Mi, Magyarország készenléti szolgálatot ellátó és hivatali munkarendben dolgozó hivatásos állományú tűzoltói ezúton kívánjuk jelezni, hogy Dr. Bakondi György altábornagy Úrral, az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főigazgatójával, - mivel szakmailag és emberileg egyaránt alkalmatlannak tartjuk e tisztség betöltésére - a továbbiakban nem kívánunk együtt dolgozni, illetve nem kívánunk az alárendeltségébe tartozni. Indokaink a teljesség igénye nélkül a következők:

Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
És 5 hónapja semmi nem történt? Bakondi még a helyén? Tisztelt Tűzoltók! Ideje lenne beváltani az ígéretet. Én egyetértek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
A mentő munka az soha, semmilyen körülmények között nem lehet politikai mérlegelés és manipuláció színhelye, színtere. Itt a szakmai hozzáértés határozott beavatkozása a legfontosabb amit a legtisztább emberi humánum irányít. Az önfeláldozás a mentő szakemberek részéről ezt bizonyítja.Aki ebből politikai profitot, önző média reklámkampányt csinál, nem különb azoktól akik ilyenkor fosztogatni kezdenek, kirabolva a magatehetetlen, sebesült, vagy már halott embereket. A médiák felelőtlensége elérte a tűrőképesség hátsó határát. Jellem- és lélekrombolásuk már a bűn kategóriájában van. Tisztelet a kivételnek.
nahát
Ez mindent elmond, a tűzoltók vezetőinek hozzáállásáról:
" mivel szakmailag és emberileg egyaránt alkalmatlannak tartjuk e tisztség betöltésére - a továbbiakban nem kívánunk együtt dolgozni, illetve nem kívánunk az alárendeltségébe tartozni."
Szándékosan gátolják az együttműködés minden formáját a katasztrófavédelemmel. Láttuk mi az eredménye.
gazdag dezső
Azt gondolom hogy most már éppen elég bizonyíték van Bakondi alkalmatlanságára!!
outsider
@nahát: Kérlek bizonyítsd, hogy gátolták az együttműködést. És hiszek neked.
Esztergom? Tétényi? Meggyes? Ott például bizonyított a szabotázs.

Ne feledd, bakondi nem szakember, csak egy talpnyaló pártkatona. Ez volt a probléma.
nahát
@outsider: nem nekem kell bizonyítani az egyértelműt!
A tűzoltó vezéreknek nem tetszik, hogy kaptak még egy főnököt a nyakukba, mindegy ki az, nem közülük való ezért támadják!
Sapkája van azért ha nincs azért..
csegala
@nemsemmi: Kiegészíteném. Egy erős akaratú, őrült, pszichopata, kicsinyes, agresszív, dölyfös törpe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.