A 2006-os parlamenti választások előtt a Fidesz egy informatikai kontrollrendszert építtetett ki, amely által Orbánék ellenőrizni tudták, az akkor hatalmon lévő szocialisták nem manipulálják-e a voksolás eredményét. A Fidesz nem fizetett a szolgáltatásért, csupán ígéretet tett: amennyiben megnyeri a választásokat, ellentételezi a többszázmilliós „szívességet”. Nem így történt, a viszonzás - akkor - elmaradt. Február elején nyilvánosságot kapott: a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) szélessávú körzethálózati fejlesztésre kiírt pályázatán 20 milliárd forintból 12,5 milliárdot öt cég nyert el. Mindegyikben befolyással rendelkezik a 2006-os választási „árnyékhálózatot” létrehozó üzleti kör…

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Mi ez ha nem korrupció? Itt nem lenne dolga az ügyészségnek? Vagy csak a székház "foglalókat " szabad zaklatni a rendőrségnek?
zipper
"Majd elfelejtik a parasztok" - gondolta Müller.
"Azt hiszik, mindent elfelejtünk a választásig"- gondolta Stirlic...
spu00
Miért nincs egyetlen feljelentés korrupciós ügyben? Már illene egyet indítani, vagy erre vonatkozóan nincsenek adatok, csak elképzelések ? Látni kellene a 12,5 mrd tartalmát, kivitelezését, s már is lehet keresetet benyújtani.Ha nem fogadják, az EP-nél van megfelelő képviselet erre vonatkozóan.
amaramaistanna
@turul72: Közbeszerzés kellene,de a Fidesz még 2011-ben megszavazta,hogy nekik joguk van ettől eltekinteni a gyorsítás és az állam érdekeire való tekintettel.Na ehhez varjunk kabátot!
Pálinkafőző Rézüst
@spu00: a független Polt Peti biztos támogatná a feljelentést..:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.