A Fidesz-KDNP frakciószövetség köszönetet mond mindenkinek, aki az elmúlt napokban részt vett a bajba jutott emberek mentésében, ugyanakkor bírálja az MSZP-t, amiért egy ilyen helyzetben segítség helyett "politikai haszonlesőként" lépett fel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Fel kell tennünk pár kérdést a Belügyminisztérium, a közterület fenntartó társaságok és az Autópálya Kezelő Zrt. legfelsőbb vezetésének!
1. Miért nem reagálták már csütörtökön délben a hatóságok a kialakult helyzetre? Miért kellett várni majdnem 24 órát, mire a felső vezetés riadót rendelt el? Ilyen esetben miért nem lehet felébreszteni a belügyminisztert még az éjszaka közepén is?
2. Már csütörtökön volt olyan vonat, például a Budapestről 17.35 perckor elindult IC, amelyik 14 óra alatt érkezett meg Nyíregyházára. A MÁV miért nem készült fel a havazásra? Miért csak az autópályákon utazóktól várja el a belügyminiszter a felkészülést?
3. Miért kellett Nyugat felől osztrák kotrógépeknek takarítani az ország autóútjait? Miért nem volt kint időben, már pénteken a megfelelő számú hókotró és próbálta volna megelőzni a hóbuckák kialakítását?
4. Miért nem rendeltek el kamion-stoppot az autópályákon?
5. Miért nem biztosítja az Autópálya Kezelő Zrt. az általa a matricák formájában árult szolgáltatást, azaz az autópályák akadálymentes használatát? Ha pedig ezt nem tudja biztosítani, akkor miért nem tesz ellenlépéseket? Miért várja meg a közterület fenntartó társaságok kotrógépeit és miért nem használ saját kotrógépeket a pályákon? Akkor minek fizetjük az autópályadíjat?
6. A hatóságok honlapjai és központi telefonszámai miért használhatatlanok egy katasztrófahelyzetben? Miért nincs egy ilyen helyzetre felkészülve az infrastruktúra?
7. Miért nincsenek előre kijelölt óvóhelyek egy ilyen helyzetre? Miért kell az áruházakat kinyitni?
8. Miért nem tájékoztatott a közszolgálati televízió, miért 40 éves filmeket ismételgetnek egy ilyen helyzetben az adófizetők pénzén?
8+1. Miért van szüksége a TEK-nek páncélozott járművekre? Önök statárium bevezetésére készülnek vagy mi?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@szaboria1: Én szinte mindent a neten nézek meg, és ne mond azt nekem, hogy ezt nem tudná más is megcsinálni, amikor a gépen van mindenki, de minimum be van kapcsolva egész nap, mint nálam is.
szaboria1
@entero: Sok helyen a gyerekek uralják a számítógépet akik nem a híreket vadásszák.
entero
@szaboria1: Ma már a legtöbb családban mindenkinek van egy gépe...:-))
entero
@szaboria1: Na jó, de kettő minimum.
marlin
@entero: Most kezdjen el (megint) követelni, hogy próbálj harmonizálni a valósággal??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.