A 62 éves Nagy Varga Géza sérüléséről látleletet vetetett, és talán némi büszkeséggel konstatálhatta, hogy kora ellenére sikerült támadóit a rendőrök kezére juttatni. Azonban a történet itt érdekes fordulatot vett. A négy fiatalemberrel szemben lopási kísérlet gyanújával indult eljárás. Nagy Varga Gézát, mint sértettet is kihallgatták, majd egy idő után közölték vele, hogy életveszélyt okozó súlyos testi sértés miatt indítanak ellene eljárást.

Forrás: jaszkurt.hu
Feltöltő: Silver
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Silver
Éljen a magyar jog,megint az áldozatot veszik elő.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
Na na ! Várjatok csak !!! Majd jönnek a jog(?)védők !! Miaz hogy nem hagyja kirabolni magát ? Mi az hogy védeni meri a javait és az életét ?
Majd a taszosok telekürtölik a világot az itt tomboló rasszizmusról !
Miféle rendőrségünk,(független ? ) bíróságunk van ? Meghurcolni egy embert mert nem hagyta magát meggyilkolni !! ??
gabrella
@kerék: Nem tudom én azt abban a percben eldönteni,hogy rabolnak e "csak" vagy meg is ölnek.
Biztos ami biztos inkább ütök a kalapáccsal.
human
Ez azért tényleg durva. Ha rámtámadnának én sem nézném, hogy mivel mekkorát ütök, mert lehet, hogy az életemért küzdök. Amikor az adrenalin dolgozik, nem nagyon mérlegel az ember, ahogy a támadó sem.
Vidéken tényleg nagyon elkeseredettek az emberek. Régen a kaput sem kellett zárni. Most legalább 2 zár van+ki van támasztva bottal és a bejáratnál még egy belépésriasztó. Amíg nem lesz munkahely és normális fizetés, addig ez lesz.
Régen katonáéknál sem volt egyszerű a szabályozás. Először figyelmeztető lövést kellett leadni, ha nem állt meg a delikvens, akkor le lehetett lőni. A tapasztaltabbak azt javasolták, hogy egy pontos lövéssel le kell lőni és csak után lőni a levegőbe, mert ha életben marad a behatoló, a figyelmeztető lövés hiányára fog hivatkozni.
kerék
@gabrella: :) És igazad is lesz! Én is ezt tenném, és ezt teszem majd, ha megpróbálnának kirabolni.
gabrella
@kerék: Nagy ívben lesz@rom a btk-t ha az életemről van szó. Értéket meg nem sokat visznek, azt is kifizeti a biztosíó.
miazavalami
Elment az életkedvem! Ebben az országban semminek néznek bennünket! Csak az a valaki aki lop , csal hazudik? :-( Nem babás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.