15-20 éve nem következett be egy hónap alatt olyan látványos változás a választók aktivitásában és egy párt szavazótáborában, mint most - mondta Závecz Tibor, az Ipsos véleménykutatás...

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
Az emberek hisznek a szemfényvesztésnek. Részben könnyebb, mint gondolkodni. Részben, jól félrevezetik őket hathatós médiasegítséggel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csegala
Elkeserítő, hogy ilyen könnyen megvezethetők a magyarok. A 3 év alatt a középosztály szinte teljesen lecsúszott, szóban és tettekben is alázta őket a Fidesz. Annyi pénzt vett el tőlük, hogy már a szegénységi küszöbnél kopogtatnak. Most kiszúrják a szemüket egy kis alalmizsnával, és hálásan nyalogatják azt a kezet, ami a mélypontra taszította őket.
Zsuga
Ha ez valóban igaz, akkor csak sajnálni lehet ezt a népet!
kedwes
Isteni ez a véleménykutatás! 10 megkérdezett, közül egy "jó" válasz, na, ezt kell kihirdetni!
Zsuga
A rezsicsökkentésükkel némileg a mi villanyszámlánk is kevesebbet mutat, de ez a nagy-nagy segítség a kevésbé tehetős lakosság kiadásaiban sokkal kevésbé érzékelhető a 3 év alatt elkúrt intézkedéseiknél. Lassan 3 éve folyamatosan azon serénykedtek, hogy hol, miből lehetne még népnyúzó adókat bevezetni, ami csupán annyi eredményt hozott, hogy milliókat elszegényített, az államkassza mégsem gyarapodott, a munkanélküliség nőtt, munkahelyet nem teremtenek ugyan, de legszívesebben kirúgnák azokat is, akik bejönnek az országba sok ember kezébe munkát adva. Azért én továbbra is abban bízom, hogy a szegény és az elszegényedő, józan ésszel gondolkodó réteget nem lehet ilyen piti reklámfogással maguk mellé állítani. Mellettük többnyire akkor is csak azok maradnak meg, akik az ő uralkodásuk alatt is stabil anyagi háttérrel, biztos munkával, jó nyugdíjjal sétálgathatnak a békemenet zászlaja alatt.
massa
Ha nem lenne hamis a közvélemény kutatás akkor sem hinnénk el? bebetonozott médi-Orbán fiktor Lengyelország márc 6!
outsider
10%-os szavazók, öröm orbánnak, bánat az magyarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.