Pert nyert a Blikk miskolci polgármester ellen, a Fővárosi Törvényszék ugyanis a lapnak adott igazat, és elutasította Kriza Ákos helyreigazítás iránti keresetét az aszfaltozás ügyben - írja a Hvg.hu.

Kriza Ákos miskolci polgármester azért perelte be a Blikket, mert megírták, hogy nemcsak Zsiga Marcell alpolgármester újonnan vett házánál, hanem az ő utcájában is új aszfaltot kapott az útburkolat. Kriza szerint a Blikk a róla szóló cikkben valótlan tényeket állított, illetve valós tényeket hamis színben tüntetett fel, és tagadta, hogy a háza előtt aszfaltoztak volna polgármestersége idején. Állításait építési szerződésekkel és műholdfelvételekkel próbálta igazolni. A Blikk azonban a tárgyaláson bizonyította, hogy a szerződésekhez csatolt térképvázlatokat utóbb módosították, hogy azok megfeleljenek a politikus állításainak.

"A tényeket valósághűen közölte az újság, azokból hamis következtetésekre jutni nem lehet. Ennek során nem az érintett személy egyéni érzékenysége a mérvadó, hanem az átlagolvasó értelmezése" - állapította meg a bíróság elsőfokú, nem jogerős ítéletében.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Jobb lenne ha ezek a Fideszhez közeli emberek csendben maradnának,mert rájuk küldöm Budai Gyulát,hogy derítse ki mennyi pénzt csaltak el a saját útjukra.
sonderkommando
Vajon miért nem csodálkozom, hogy erről a fideszes agyhalottról sem fogják az igazmondás szobrát megmintázni?
turul72
Ennyit értekel a bíróságok "megtámadásával". Most a bírók ahol tudnak, adnak egy jó nagy taslit a pártkatonáknak. Jogosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.