A februári államháztartási adatokban nincs semmi meglepő, de a részletes adatokból jól látszik, hogy csorog a pénz az unortodox adókból a büdzsébe.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Csordogál, csak az a baj ami befolyik nem jól van felhasználva,nem munkahelyteremtésre hanem egyes politikusok otthonteremtésére költik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tűzróka0919
@mariaberta: Valóban minden tétel külön tranzakciós adóval van elszámolva . És törvényes . Na ez a szemét munka az elkúúrmány részéről .
bretagne
@tűzróka0919: miért nem örülsz a kérdőívnek? Nem azt mutatja-e, hogy törődnek Veled?
Csak jól kell válaszolni.
tűzróka0919
@bretagne: Ha szabadna kérnem inkább ne törődjenek velem :) Mert az újabb adót jelent . Na a kérdőíveket hagyjuk . Véleményeztem az előzőeket is . Méghozzá olyan "finoman, hogy az asszony nem engedte vissza küldeni . Félt, hogy megbüntetnek miatta . Kicsit össze is kaptunk Orr bán miatt . Rájöttem, Többet ér nekem a családi béke mint ez a kis senki .
bretagne
@tűzróka0919: Becsüllek, hogy visszaküldted volna a kérdőívet. Én csak gyűjtöm, hátha egyszer még nagy értéke lesz.
tűzróka0919
@bretagne: Különvéleménnyel !! akartam . Már csak az ostoba kérdések miatt is elborúlt az agyam . Mintha dedósok lennénk . Förtelem volt az egész . Nincs kizárva az értéke . A jövőben talán bekerűl a történelmi levéltárba : )
bretagne
@tűzróka0919: Inkább ne kerűljön be történelmi levéltárba. Elég nevetségesek vagyunk már így is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.