A múlt heti rendkívüli időjárási helyzet kialakulását megelőzően, keddtől több száz hír hívta fel a figyelmet arra, hogy senki ne induljon útnak a veszélyessé váló időjárási jelenségek miatt - mondta a kormányszóvivő csütörtökön az InfoRádió Aréna című műsorában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csegala
Ha több száz figyelmeztetés volt Gíró, akkor a kormányod miért nem figyelt oda? Ha te a családodért mentél nem tudom hova, és ez volt az indok, amiért a figyelmeztetés ellenére elindultál, honnan gondolod, hogy másnak kevésbbé fontos a családja és nem indul útnak értük?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@QQCSI: A helyzet magaslatáról nagyon könnyű lepottyanva pofára esni. Egyébként igaz, amit írsz, ezek szerint ő is a renitens, fegyelmezetlenek közé tartozik. Azért, hogy egy kormányszóvivő is... Meccsoda világ...! Meccsoda világ...!!
QQCSI
@silber13: A szellemi képességekről meg annyit, hogy a Magyar Tudományos Akadémia elnöke is belefutott a csinn-be. :)
Arról nem is beszélve, hogy nem csak azok "élvezték" a hó fogságát, akik a hosszú hétvégén víkendezni indultak, hanem azok is, akik munkába indultak, vagy munkából szerettek volna hazaérni.
bakegya
Nem is tudtam,amnéziások is lehetnek szófofók?
Mndjuk lehet korai archeimer is,mert azt is gyengénlátás előzi meg.
Azért nem ártana a helyzetet felülvizsgáltatni.
Mint már megtapasztaltuk a tüneti kezelés,egyáltalán nem célravezető.
eberti
Lehet,hogy volt több száz figyelmeztetés,csak titkosították...
human
Ezek szerint nem voltak egyértelműek a jelzések, mert Orbán hangcsöve is beragadt. Így tényleg bukták a felelősség áthárítást.
QQCSI
"A médiatörvényben rájuk rótt kötelezettségeik ellenére a Magyar Rádió, a Magyar Televízió és a Duna Televízió a március 14-én már a déli óráktól tapasztalható közlekedési katasztrófára és annak mértékére nem hívta fel megfelelő módon és időben a figyelmet. Aznap nem sugároztak rendkívüli híradásokat, nem szakították meg a műsort, nem adtak útvonalakra lebontott tájékoztatást, és nem alkalmaztak az egyéb műsorok (pl. Fábry Sándor show-műsora vagy Orbán Viktor esti szereplése) közben sem folyamatos, alul futó scrollcsíkot, vagyis mellőzték mindazokat az eszközöket, amelyeket 2011-ben ugyanezek a közmédiumok veszélyes helyzet esetére már teszteltek is. Óránkénti híradásokat csak március 15-én adtak, miután már a bajbajutottak többsége az egész éjszakát az utakon töltötte, és az éjszaka folyamán szinte egyetlen kapcsolatuk lehetett volna az autórádiókon fogható adás."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.