Félreérthetetlen célzásokat kaptak a jegybanki stáb tagjai, hogy a kormány számára kényes területeken, a gazdasági növekedésnél és a költségvetési hiánynál igazodjanak a kormány hivatalos prognózisához. Matolcsy György elnök és a monetáris tanács négy külsős tagja is összerúgta a port.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Csalunk,csalunk??!!!

Alkalmassági vizsga a Nemzetgazdasági Minisztériumban, kérdés a jelölthöz:
- Mennyi 2 x 2?
- 5! Vágja rá a jelölt.
A felvételi bizottság tanakodik: felvegyék, vagy ne? Végül Matolcsy György, a bizottsági elnök így határoz:
- Vegyük fel, csak kettőt tévedett...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@A Tündik bündije: Ez igaz! Sőt, a Feltschuter Beobachter szerint a nehezen mosható agyúakat kisérletképpen Ariellel etetik, majd kimossák!!! Rettenetességes!!!
coyote3
Jól értem, hogy csalnak??? Kérem a zselés idiótát, hogy tele szájjal harsogja mindenhol!!!
kukac50
Hiába szépítgeti soha nem találta el a gazdasági számításokat sem,de még az adóbevételből eredő számokat sem,mindig nagyra vágyóak voltak és koppantak mert nem volt semmi számítási alapja a számaiknak. Annál több hátránya lett a döntéseinek.
tűzróka0919
Remélem gótikus stílusban fogják írni ezután a számokat :) Mert ugye megszépítik :) Csaljunk nagyban , bent vagyunk a bankban :))
amaramaistanna
Segítek a felkészülésben Matolcsynak,bár lehet hogy késő.Amikor leül a kormánnyal tárgyalni,akkor minimum a következőket kérje ill.nézze át!
Folyó költségvetés:Folyamatos bevétel(pl.vám,adók..)
Folyamatos kiadás:(pl.egészségügy,oktatás,nyugdíj...)
Tőke költségvetés:Bevétel:pl.privatizációs bevételek...
Kiadás:pl.Beruházás, adósságcsökkentés...

Most jut eszembe,hiába a tanácsom,hiszen Ön volt a "pénzügy"miniszter,s a fentiekről eleddig fogalma sem volt.Ideje lenne tényleges közgazdasági tanulmányokat folytatnia.A magyar gazdaságra mért végső csapás az Ön kinevezése a MNB élére.Kérem ,hogy mondjon le.Szeresse egy kicsit ezt az országot.Ennyit csak meg tehet érte!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.