Fordulat történt a Kenéz Imre motoros rendőrt elgázoló osztrák férfi ügyében. A legutóbbi szembesítésen a Hummer vezetője, Thomas B. lelkileg összetört, és többször is bocsánatot kért a történtekért Kenéz járőrtársától - írja a Délmagyar.hu.

A lap szerint a tragikus eset óta eltelt fél évben, Thomas B. közel 30 kilót fogyott, de ez idáig semmilyen megbánást nem tanúsított. Mi több, legutóbb az osztrák gázoló testi sértéssel vádolta elfogóit. A múlt héten az ügyészség Thomas B.-t a szemtanúkkal és Kenéz Imre járőrtársával is újra szembesítette.

"Megtört a férfi. Amikor váltottam vele pár szót, Thomas B. azt mondta: az életemben sok mindent nem így kellett volna csinálni". Az egész procedúra közel 8 órán át tartott, minden mozdulatunkat kamerákkal rögzítették. A korábbiakhoz képest az osztrák nagyon megviselt volt: amikor beült Hummerjébe, kiborult. Az autó műszerfaláról a kislánya kacsáját akarta magához venni, de nem engedték neki - mesélte a lapnak a szemtanú.

" Most már úgy viselkedik, mint egy normális ember. Együttműködött, valószínűleg felfogta, hogy mi folyik körülötte. A korábbi tagadásával szemben a bizonyítás közben többször bocsánatot, elnézést kért Kenéz Imre járőrtársától is - mondta a szemtanú.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
" Most már úgy viselkedik, mint egy normális ember." Sajnos késő, egy évvel ezelőtt annak kellett volna már lennie, és akkor mindenki élete másképpen alakul.
A fiatal rendőr életét már nem adja vissza senki.

Végre valaki, aki Magyarországon balesetet csinál - nem bír magával - talán megbűnhődik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.