Orbán Viktor miniszterelnök nem fogadja a Magyar Szociális Fórum – szociális kerekasztal Róna Péter vezette küldöttségét – tudatta hétfő délután Török Kristóf, a miniszterelnöki hivatal munkatársa Simó Endrével, az MSZF szervezőjével. A delegáció március 13-án kért sürgős találkozót a kormányfőtől, hogy elé terjeszthesse a kerekasztal tervét a hitelesprobléma átfogó rendezéséről. Török Kristóf arról is tájékoztatott, hogy az MSZF megkeresését „átküldték a nemzetgazdasági tárcának”. Simó megkérdezte tőle, ki fogadná a delegációt Orbán Viktor helyett, és adott-e a kormányfő utasítást a nemzetgazdasági tárcának a delegáció fogadására. Török nem tudott válaszolni a kérdésre, s – paragrafusokra hivatkozva – csak annyit mondott, hogy az anyagot átküldik az NGM-nek.

Forrás: infovilag.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Majd 2014 áprilisa után! Akkor majd lesz ideje bőven !!
abacs62
Bizony nem fogadja, mikor "hasmenése" van, nem is kicsit, nagyon.
QQCSI
Még szép, hogy ilyesmire, mint pár százezer csóró nem olyan fontos, hogy erre időt szakítson...
Prioritás: egy romkocsmai csevegés a fidelitasz nyaloncaival, az rendben, az fontos.
Dr.luigilongo60
Most nem ér rá, mert az RMDSZ fartúrója kért nála egy kis nyalakodást.
DR Eric CARTMEN
Majd 2014 áprilisa után! Akkor majd lesz ideje bőven !!
SLAakku
Az egész bagázst ugy ahogy van rég el kellett volna már zavarni a busba. Aztán kétkamarás képviseleti rendszert létrehozni, hozzá kapcsolva a parlament létszámának csökkentését is. Ott pedig ha tetszik Orbánnak ha nem, ha akar tárgyalni ha nem a civilek is ott ülnek majd.

A két parlament-típus felváltva követte egymást történelmünkben, de fontos megjegyezni, hogy a magyar parlamentarizmus hagyományai mindenképp a kétkamarás országgyűléshez kötődnek. Ugyanis 1439 és 1990 közt eltelt 551 évből 395 évben volt kétkamarás, és mindössze 156 évben egykamarás az országgyűlésünk.

(kétkamarás parlamentek: USA /képviselőház+szenátus/ Egyesült Királyság /képviselőház+lordok háza/ Franciaország /nemzetgyűlés+szenátus/ Oroszország /állami duma+szövetségi tanács/ Németország /Bundestag+Bundesrat/ Lengyelország /szejm+szenátus/ )

www.glatzferenc.hu/upload/file/Kotetek/5K-65.pdf

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.