Olvasom és nézem az okfejtéseket arról, mit és hogyan kéne csinálnia az ellenzéknek. Mer'hogy mámma' még csak mámma' van, de ha holnap is csak mámma' lesz akkor baj lesz. Pedig a meccs javában zajlik, és valamiért azt érzem leragadunk a kirakat bámulásánál és elsétálunk kicsit a lényeg mellett. Picit mintha pörgésben ragadtak volna a szemek Bajnaiék tojáskampányán, pedig a dolog azért ennyire nem bonyolult: Az Átlagválasztó azt érti, hogy rezsicsökkentés, cigánybűnözés, és hogyé' a tojás? Azt meg nem érti, hogy a piackutatók mit neveznek fogyasztói kosárnak és ennek ugyan mi köze van a rezsizéshez meg a tojás árához, ráadásul le is szarják.

Forrás: varanus.blog.hu
Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sede
@adrenalink: nincs nekik megfelelő médiahátterük sem (mármint az ellenzéknek), anélkül pedig lehetelen lesz legyőzni a fideszt.
keresztapa
Ma már egyre többen látják világosan, hogy az úgynevezett rendszerváltás nem volt más, mint az összeomló vörös birodalom romjai alól kiszabaduló Magyarország bekebelezése a globális nyugati birodalomba. Az előkészületek az átalakulásra már 1982 táján, de legkésőbb 1985/86 körül megkezdődtek. Az IMF-be belekényszerített Magyarországon a nyugati pénzoligarchia egyre jelentősebb befolyást szerzett. A 80-as évek közepe táján jelent meg hazánkban a Soros Alapítvány, egyértelmű jeleként annak, hogy megkezdődik egy új uralmi elit kinevelése, mely a régi kommunista nomenklatúrával együttesen fogja elvégezni a „piszkos munkát”: a globális nyugati birodalom hatalmának kiterjesztését a kommunista uralom alól kiszabaduló Magyarország fölé.
zipper
Az ellenzék még most sem használja ki a rendelkezésére álló - bár valóban szűk - pályát a "reklámozásra" Bajnai talán későn próbálja egybe terelni a csapatot. A finnyáskodó Lmp jól jellemzi, hogy egyáltalán nincs veszélyben Fideszland, 2/3-uk már valszeg nem lesz az orbánistáknak, de úgy tűnik most, hogy maradhatnak a bársonyszékekben.
Nem tudok ennek örülni!
bosszants
Orbán bonthatja a pezsgőt, mert 90% -os választási aránnyal fog nyerni!
Csak a fidesz szavazok mennek el, mert a többi párt szimpatizánsa tudja,eleve értelmetlen elmenni az urnáig.
adrenalink
@Sede: Mihez kellene media hatter? A "kakafonia" kozvetitesehez?
adrenalink
@adrenalink: @adrenalink:kakofonia! De lehet, hogy a tudatalattim mukodott...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.