Kilépett medréből a Zala és több patak is a nagy mennyiségű csapadék miatt, lakókat kellett kimenekíteni házaikból, utakat kellett lezárni az ország több megyéjében vasárnap, de a belvíz is komoly problémákat okoz.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
Tolnai Jánosné dr. Szatmári Katalin („Tüzépes Kati”-) az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség (OKTVF), avagy az országos zöldhatóság főigazgatója, az ország első számú környezetügyi közigazgatási szervezetének vezetője. Az egykori SZDSZ-es politikust tavaly még a szakminiszter is kitüntette „közigazgatási tevékenysége elismeréseként”, miközben az általa vezetett hatóság kritikán aluli működése parlamenti interpellációk tucatját inspirálta, a főigazgatónak pedig még a doktori címe sem valódi, azt egy állovagrend kamuegyetemén szerezte. …
marlin
Ez biztosan nem igaz, mert még nem kaptam sms-t a Belügyminisztériumból!!
SLAakku
@marlin: ...de nem is fogsz. Hogy igaz-e nem tudom. Akar igaz is lehet nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.