„Magát nyilván el fogja söpörni a népharag, előbb vagy utóbb. Remélem, előbb” – üzeni Papp Réka Kinga Orbán Viktor miniszterelnöknek azon a két hete létrehozott közösségi oldalon, ahol videón keresztül mondhatja el bárki - arccal és névvel - a miniszterelnöknek címzett véleményét. A legtöbben a jogállam, a gazdaság és az oktatás tönkretételét sérelmezik, mások hatalomvággyal jellemzik a kormányfőt. Saját oldalán ugyanakkor szívmelengető üzeneteket is kap Orbán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Tisztellek ! Kedves Papp Réka Kinga ! Nagyon tisztellek, de ugye azzal számolsz, hogy Kubatov eltartott máris bejegyzett kis noteszébe, de ami ennél is lényegesebb,hogy Tündérországban eléggé meg kell majd küzdened a munkahelyért, mert a kubatovi listák csak érnek valamit, ha fel is használják azokat, márpedig aki arccal vállalva páros lábbal ugrik bele Éles Elméjű elvarázsolt ( magyarán: - beteg ! ) lelkivilágába, az előbb utóbb egy bájos TEK-es látogatásban is bízhat.

Szóval - igazán tisztellek !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@bakegya: Természetesen a szervezet saját maga is működőképes, de vannak vírusok, amikhez kell a védőoltás.
dr. prédikátor
@mert: Szálj le rólam cserépedény!! Beugrok a szádba és összerondítom magam!!! Amivel egyidős vagy azzal szórakozz!!!
bakegya
Neked gondolom már van,de ha nekem nincs akkor mi lesz a többiekkel, akiknek nem segít a "pénzvilág". .@entero: ?! akik arcukat nevüket adják,túl hosszú ideje nyelik a bacit és már hánynak tőle-...nem csak ordítanak!
moszkvatér
nem kell bántani a kedves vezért , mindenki vigyen szavazni még 1 ellenzékit tavasszal .
moszkvatér
@mert: szia ! Én Horváth-Kiss József vagyok ( villifog ) a megmondtuk.hu ról
kukac50
Orbánt elsöprik a devizahitelesek hamarosan. április 21-én Budapesten tüntetnek.
Ha Ők nem érnek célhoz az Unió vizsgálja,hogy évi 9%-os egyoldalú kamat emelés jogos e vagy törvénybeütköző.A kártérítési kötelezettség elől menekülnek a bankok ki Magyarországról. Orbán ehhez új és újabb alaptörvényt dolgoz ki.
A deviza hitel forintosítása meg két generációs adósság lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok