„Magát nyilván el fogja söpörni a népharag, előbb vagy utóbb. Remélem, előbb” – üzeni Papp Réka Kinga Orbán Viktor miniszterelnöknek azon a két hete létrehozott közösségi oldalon, ahol videón keresztül mondhatja el bárki - arccal és névvel - a miniszterelnöknek címzett véleményét. A legtöbben a jogállam, a gazdaság és az oktatás tönkretételét sérelmezik, mások hatalomvággyal jellemzik a kormányfőt. Saját oldalán ugyanakkor szívmelengető üzeneteket is kap Orbán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Tisztellek ! Kedves Papp Réka Kinga ! Nagyon tisztellek, de ugye azzal számolsz, hogy Kubatov eltartott máris bejegyzett kis noteszébe, de ami ennél is lényegesebb,hogy Tündérországban eléggé meg kell majd küzdened a munkahelyért, mert a kubatovi listák csak érnek valamit, ha fel is használják azokat, márpedig aki arccal vállalva páros lábbal ugrik bele Éles Elméjű elvarázsolt ( magyarán: - beteg ! ) lelkivilágába, az előbb utóbb egy bájos TEK-es látogatásban is bízhat.

Szóval - igazán tisztellek !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zipper
Tisztellek ! Kedves Papp Réka Kinga ! Nagyon tisztellek, de ugye azzal számolsz, hogy Kubatov eltartott máris bejegyzett kis noteszébe, de ami ennél is lényegesebb,hogy Tündérországban eléggé meg kell majd küzdened a munkahelyért, mert a kubatovi listák csak érnek valamit, ha fel is használják azokat, márpedig aki arccal vállalva páros lábbal ugrik bele Éles Elméjű elvarázsolt ( magyarán: - beteg ! ) lelkivilágába, az előbb utóbb egy bájos TEK-es látogatásban is bízhat.

Szóval - igazán tisztellek !
hallgatag
@zipper: Van benne IGAZSÀG !!! A diktatórikus rendszer nem összetévesztendö a DEMOKRÀCIÀVAL !!! Ez a lány BÀTOR !!! meg is kapja érte a " jutalmát "...
miazavalami
@hallgatag: @zipper: Ha nagyon sokan vannak , és vannak akkor nem tehetnek ellenük semmit! vagy tévedek?
hallgatag
@miazavalami: Hát szivem, én nem lennék ennyire biztos...
miazavalami
@hallgatag: Szia szívem csücsöke! :-)
De azért ha a fél ország ott tolong kicsit feltűnő lenne. Nincs is annyi tekes. Lehet azok álnéven írogatnak neki...
hallgatag
@miazavalami: Csak a fél ország már annyira elbizonytalanodott a sok
elrettentö példán, hogy nem mer kiállni...A TEK-es is itt lehet bármilyen nick-kel !!!
Mint ahogy tudjuk nagyon jól, kik a beépitett provokátorok...sajnos !!!
Ez egy nyilvános oldal !!!
hallgatag
Emlékezz itt volt a zongora nick...egy rossz szava nem volt senkihez, EGYSZER
leköcsögözött valakit, és figyelmeztetés nélkül kitlitották...:( igy tudom...
miazavalami
@hallgatag: A zongoristát nem is ismertem!
hallgatag
@miazavalami: A jele volt zongora, már nem tudom a nick nevét ...mindegy !!!
A Tündik bündije
@hallgatag: Lehet, hogy manócska úr egy láncaitól megfosztott tökös tekes volt? Néha hiányzik...
hallgatag
@A Tündik bündije: Miböl gondolod , hogy " tökös" TEK-es volt ???
Manócskára nem volt jellemzö a jelzö...
A Tündik bündije
@hallgatag: Tökösen letépte a láncait... olyan volt, mint Frankeinstein teremtménye, aki elszabadult... lehet, nem is kitiltották, hanem maga a baltásvezír lőtte le :-)
hallgatag
@A Tündik bündije: Hihihihihihihihi !!!
A Tündik bündije
A lányok egyébként valóban bátrak, bár ha valóban olyan jól működik a kolbászov-lista, akkor mindegy, hogy ott üzengetnek, vagy itt írogatunk.
kiskutyauto
Az van szerintem hogy Orbánviktátor egy olyan képződmény, mint amikor a trágyadombon kinő egy jó nagy, szinte kiirthatatlan, mindig gyorsan újranövő dudva... a dudvát levághatod, újra és újra kinő, sőt még erősödik is... CSAK HA AZ EGÉSZ TRÁGYADOMBOT FELSZÁMOLOD, akkor oldod meg a problémát, mert nem tud már rajta újranőni ez az undorító parazita... A trágyadomb itt jelen és mindenkori magyar elit.. ebben pedig Orbán csak egy mellékszereplő, mondhatni: csepp a tengerben... Hitler sem önmagában volt a nácizmus, hanem sokak álltak mögötte mellette, eleve akik felemelték őt és kitették bábnak... valahol Orbán egyszerre báb és bábmester, "fogoly és egyben foglár"... ha őt el is söpri a népharag, meg pár kirakat talpnyalóját, bábját... az igazi tömegnyomorító szürke eminenciások bizonyosan maradnak... őket kellene elsöpörje a népharag és ne a melóst, mert Orbán is csak egy rabszolga, kel mindennap hajnalban kipihenetlenül rohan, órarend, naptár, titkár és hajtás késő estig... nem irigylem sem ezért sem azért, mert valóban akármilyen akaratos kis pukkancs, az akaratának igen csekély részét képes ráerőszakolni a társadalomra, mivel vannak erők, amikkel képtelen szembeszállni gyakorlatilag... ezek az erők csak mosolyognak az egész cirkuszon és népharag ide vagy oda: MARADNAK... ezeket a háttérerőket vajon mikor és hogy sodorja el a népharag..? Egyáltalán lehetséges-e szabadulni tőlük vagy csak egy világkatasztrófa - aminek esélye egyre nő pont miattuk - fogja őket egyszer s mindenkorra elsöpörni, persze "mellesleg" az emberiséggel együtt...
entero
"Magát el fogja söpörni a népharag"
Na igen, vannak ebben az országban jó páran, akik maximum utcaseprőnek volnának jók. Viktor, kerüld ki őket...:-))
bundi
@A Tündik bündije: azért mókás, hogy manócska kitiltása után egy nappal még vidáman írogatott..
bakegya
A nagy vélemény- RIPORT azért még hátra van!
zipper
@miazavalami: Igen, ha nagyon sokan vannak, ez a jó lelkű, igazságra vágyó kislány talán még nem látja Fideszisztán lényegét és félrevezeti saját magát,amikor úgy hiszi, hogy a demokráciák demokráciájában él...
dr. prédikátor
@entero: Most olvastam hogy te egy baktérium vagy!! Méghozzá enteróbaktérium.!!!Ami szalmonellát okoz.Ezek szerint téged fertőtleníteni kell sósavval???
human
Olvastam egy cikket, ami az Orbánról készült könyvből szemezgetett. Hát a gyermekkora sok mindent megmagyaráz.
bretagne
Nem tudom, láttátok-e tegnap este az Egyenes beszédben szerepelt egy lány, azok közül, akik részt vettek a Fidesz székház-foglalásán. Tegnap du. elmentek /ha jól emlékszem huszonheten/ a rendőrségre. A rendőrség ismeretlen tettes ellen tett feljelentést garázdaság miatt. Ők összefogtak, és jelentkeztek, hogy itt vannak és nem ismeretelenek és nem történt garázdaság. Amit csináltak, az állampolgári engedetlenség volt, de békés. Figyelemreméltó viselkedés, a felnőttek tanulhatnának tőlük.
P-Márta
Orbánt a bagázsával együtt EL KELL, HOGY SÖPÖRJE a NÉPHARAG, hiszen a SAJÁT VÁLASZTÓIT is BECSAPTA, HUDIK folyamatosan nekünk is, nekik is !!!
A saját választóik sem hülyék, hogy hosszú távon elviseljék azt, hogy folyamatosan hülyére vehessék őket.

Igért söralátéten adóbevallást, már egy nagy abroszra sem fér rá... csak egy röpke példa, a többiről már igen sokat írtunk, ócska trükkök sorozatát alkalmazzák a HAZAI LAKOSSÁGGAL SZEMBEN, ugyanakkor MILLIÓKAT vesznek fel mindenféle jogcímen, de OKTATÁSRA és sok egyéb nagyon szüksége más dolgokra NINCS PÉNZ... !!!???
jotta
@dr. prédikátor: Egy kis szentelt víz nem ártana a pofájának.
Csizmás Kond
Szerintem ugyanolyan ízű a videók is mint amit ide szoktak írni...
jotta
@Csizmás Kond: A többi meg seggnyalás. Csak ez a két véglet van. Mindegy hogyan, csak szaros legyen a szánk.
painkiller
Csak egy probléma van, hogy mi a fenének az ATV-n kell pózolni?Így ez az egész teljesen hiteltelenné válik a független fiatalok címszó alatt.
bundi
@Csizmás Kond: csak egy dolgot nem értek.
a ti olvasatotokban, most a helyzet javul, a fidesznek, egyre nagyobb a támogatottsága, és az ellenzék, az elégedetlenek száma egyre csökken.
tehát ez indokolná, hogy egyre többen vállalják az ilyen videókra, névvel, arccal, a véleményüket, és tegyenek fel a kedves vezért támogató, filmecskéket. elvégre ez pozitívan befolyásolná a jövőjét is, ha ilyen nyíltan vállalná, az elkötelezettségét, és ugye következmények nélkül maradhat, mivel a fidesz tutinyerő, és a bírálók egyre súlytalanabbak nem? mert a birkamenet tömegjelenetein kívül, (ja meg a savas bácsika akcióját figyelembe véve) arccal névvel senki nem állt a fidesz mellé.
esetleg te be mernéd vállalni, hogy megnyisd a sort, adnád a neved és az arcod, a fidesz kampányhoz?
és nem mellesleg megjegyezném. ha valaki a kedvenc vezetődet bírálja, az nem jelenti azt, hogy az illető, "libsibolsi", mszp bérenc. lehet, hogy csak nagyon kiábrándult ebből a gárdából.
Csizmás Kond
@bundi: Hmm...szerintem te sokkal többet nem értesz mint amennyit el tudsz képzelni...
Soha egyetlen kampányban sem vettem részt és soha nem is fogok részt venni, ez nálam elvi kérdés, egyfajta szabadság.
A videón megjelenő arcok mindenike támogatott és védelmet élvez az esetleges kellemetlenkedések esetére, különben nincs az a lüke aki ilyent csinál.
A ti vagyis a többesszámot szerintem magadról mintáztad...itt mellément.
A kedves vezető bírálása nem az, hogy minden okkal, ok nélkül. gyűlöletből, pénzért vagy bármiért megjelenő lapban található írásra kórusba üvöltsek...ez mások szokása.
Don Quijote
@painkiller: A rémHírTV-n megtehetnék??
entero
@dr. prédikátor: Neked szükséged volt ennek a megállapításához olvasnod? Nem is tudtad, mit jelent az entero? Sok válfaja létezik, és csak a gyengéket pusztítja el, olyan ez, mint a pénzvilág:-))
entero
@jotta: Ne reménykedj, rám az hatástalan...:-))
jotta
@nyanya001: Nem kordon, Nyanya! Gordon!
dr. prédikátor
@entero: Ne örülj! Énrajtam az ilyen kártékony enteró baktériumok nem fognak! Tudom a védekezés módját!!!
Sede
dehogy fogja.
ennek a népnek már haragja sincs.
X-ray
@dr. prédikátor: "Tudom a védekezés módját!!!"
Akkor ezért nincsenek utódaid? :)
jotta
@X-ray: Ilyenek legalábbis. Enteroseptolra gondol a doktor.
dr. prédikátor
@X-ray: Ne fáraszd magad!!! nem jön be a mondandód, fütyesznyikektöl meg pláne n em.!!!
entero
@dr. prédikátor: Az immunrendszer erősítése esetleg segíthet, habár sok entero faj ellen semmit sem ér:-))
entero
@jotta: Nem gondolod, hogy kissé messzire mész?
bakegya
@entero: maga az emberi szervezet is termel ellenanyagot.Az elsődleges fertőzés mértéke ,vagy nevezhetjük nevén is,a mérggezés mértéke döntö,Ha ezt még föl is turbózzák akkor van igazán gond, de nagy.97 őszén történt egy ilyen sajnálatos széles tömeget érintő mérgezés,de mint rendesen eltussolták!-ha jól emlékszem ketten belehaltak a többi meg egy élztre hordozóvá vált.
bakegya
@nyanya001: igen most gordon miatt kordon kell,kell és azért is kell!!
miazavalami
@zipper: nehogy aszond nekem , hogy naiv vagyok! :-)
P-Márta
Érdemes ide is ellátogatni, olvasni: kanadaihirlap.com/2013/04/03/egy-rendhagyo-husveti-bucsu-margojara/#comment-48669

Menekülnek az emberek az országból, már aki teheti, mert ahhoz is pénz kell, stb.
mert
@dr. prédikátor: Szia Péter! Örülök, hogy itt a portálon is találkozunk, nem csak az Indexen
dr. prédikátor
@mert: Most nagyon mellé nyúltál, nem vagyok Péter és az indexen se találkoztunk! ne keverd.
.
coyote3
@bundi: Igaz, de ez csak "véletlen" lehet :)))
mert
@dr. prédikátor: Ja, tényleg nem ott, hanem a NetHírlap-on!
entero
@bakegya: Természetesen a szervezet saját maga is működőképes, de vannak vírusok, amikhez kell a védőoltás.
dr. prédikátor
@mert: Szálj le rólam cserépedény!! Beugrok a szádba és összerondítom magam!!! Amivel egyidős vagy azzal szórakozz!!!
bakegya
Neked gondolom már van,de ha nekem nincs akkor mi lesz a többiekkel, akiknek nem segít a "pénzvilág". .@entero: ?! akik arcukat nevüket adják,túl hosszú ideje nyelik a bacit és már hánynak tőle-...nem csak ordítanak!
moszkvatér
nem kell bántani a kedves vezért , mindenki vigyen szavazni még 1 ellenzékit tavasszal .
moszkvatér
@mert: szia ! Én Horváth-Kiss József vagyok ( villifog ) a megmondtuk.hu ról
kukac50
Orbánt elsöprik a devizahitelesek hamarosan. április 21-én Budapesten tüntetnek.
Ha Ők nem érnek célhoz az Unió vizsgálja,hogy évi 9%-os egyoldalú kamat emelés jogos e vagy törvénybeütköző.A kártérítési kötelezettség elől menekülnek a bankok ki Magyarországról. Orbán ehhez új és újabb alaptörvényt dolgoz ki.
A deviza hitel forintosítása meg két generációs adósság lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.