Csütörtökön benyújtja büntetőfeljelentését a Jobbik az E. ON magyarországi földgázipari érdekeltségeinek megvételével kapcsolatban az indokolatlanul magas vételár miatt - közölte keddi sajtótájékoztatóján az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ezt az MSZP-nek kellett volna meglépnie már jóval korábban. Az, hogy nem tett feljelentést az ügyben sajnálatos módon azt üzeni a választóknak, hogy ő is érdekelt az üzletben.
Erre utal az is, hogy az elmúlt 3 évben csak az LMP firtatta a Fidesz korrupció gyanús ügyleteit, illetve tett feljelentést.
szaboria1
@coni: Arról viszont már senki sem emlékszik amikor fennállt a veszély az Ukrán és Orosz gáz perlekedés idején, hogy kevés a tározónk. Ki is építette ki a mostani tározókat? Az EON. Ja miért akarták bármi áron megszerezni az EON-tóé. Mert van egy nagy csalafintaság is a dologban. Ma olvastam az orosz gázt az EU olcsóbban kapja mint az Ukránok. Abban a pillanatban amikor magyar országra érkezik a gáz onnan már nincs közük az oroszoknak és mi azonnal vissza sajtoljuk az Ukránoknak így az Ukránok 395 dollárt fizetnek a 406 dollárral szemben. Az EU meg 390 dollárért kapja.
Pilóta
@szaboria1: ... honnan tudná, ezt egy bajakörnyéki parasztlány?!:-)))
szaboria1
@Pilóta: Maradjunk annyiban csak 10 éve élek Bács kiskunba több mint 50 évet Pesten éltem.
szaboria1
@Pilóta: Olvasd el a Grazpromnak nem tetszik: cikket a karpatinfon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.