Benyújtotta lemondását Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke. Szerinte megalapozatlan döntések születnek az MNB-ben, melyek hosszabb távon súlyos károkat okozhatnak a magyar gazdaságnak. Király kiemelte: az, hogy nem omlott össze a forint, nem lehet sikerkritérium.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

honeykiss
Hát aki konyít valamit is a dolgokhoz nem is marad ezek közelében...
honeykiss
Hát aki konyít valamit is a dolgokhoz nem is marad ezek közelében...
Január
Véleményem szerint a jegybank új vezetése megfelelő szakmai tapasztalatok hiányában nem képes a jegybank elismerten felkészült stábjának irányítására, nem mindig tudja helyese, megítélni, hogy egyes piaci események milyen gazdasági tényezők hatására és miért következnek be” – írta Áder Jánosnak küldött levelében"

Még mindig a politikai megbízhatóság van a szaktudás elé helyezve. Ezerszer jaj Nekünk.
bretagne
Igaza van Királynak, szakember nem marad itt.
Pilóta
... ez is, csak egy képzeletbeli királylány, ugyibár?
Dr. Felipe
Ezzel a lépéssel is jelezte hogy nem kíván bűnrészessé válni meg amúgy is kirúgták volna. Kusza szemnek nem kellenek a szakemberek mikor ő maga is csak egy báb, a zorbánc bábja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.