A Fidesz új szóvivője szerint számos ügyben, amikor Bajnai Gordon neve valamilyen módon felbukkant az elmúlt időszakban, a magyar állam mindig a rövidebbet húzta, apadt a nemzeti vagyon, veszítettek a magyar emberek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

P-Márta
A fidesz szegénységi bizonyítványa, hogy BAJNAI LEVADÁSZATÁSÁBÓL akar fennmaradni. Nevetséges, hogy a legtöbb hozzászólásukat a volt kormány tagjainak gyalázásával fejezik be !
Kérem, adjanak számot Orbánék, hogy sok éven át a parlamenti üléseket szabotálták, de a FIZETÉST FELVETTÉK, hogy lehet ez korrekt módon "elfogadhatóvá" tenni???
Fizettessék velük vissza mindazon munkaórák díját, amelyeken NEM VETTEK RÉSZT, kivonultak, a parlamenti ülésekről!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
@zipper: Csak beint a birka-kórusnak...
Pisti271
A Fidesz kommunikáció tartja Bajnait napirenden.
Mivel egy szóvivő nem tudja egy bizonyos számnál többször felemlegetni, ezért a szóvivők számát növelték. Bajnai nevében is köszönöm az ingyenreklámot.
Nauta
@dr. prédikátor: A szarnagy nem jó?
Nauta
@Pisti271: Erre faragnak rá a nyikhaj tolvaj fideSS-eSS huligánok!Minél jobban összesározzák Bajnait,annál népszerűbb lesz!
coni
Bajnai gyorsított bírósági eljárással akarja vissza adni az embereknek a tőlük elvett földeket, vagyont, visszavéve a Fidesztől ami törvénytelen úton került a haverjaikhoz.

Nem csodálom, hogy egy egész államtitkárság dolgozik azon, hogy kicsinálja Bajnait.
Nyíltan ki meri mondani, hogy ez egy oligacha nemköztársaság, és ha hatalomra kerül, levágja Simicskát és társait az állami tejeldéről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.