Az MSZP szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján felszólította a kormányt, válaszoljon arra, hová lett hárommillió ember nyugdíj-megtakarítása. Török Zsolt arról is beszélt, hogy az Orbán-kormány hatalomra jutása a minimálbérből élőknek, az átlag alatt és az átlagosan keresőknek is "rossz üzlet" volt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Csak 2.900.000 emberé. Sajnos, csak 100 000 józan ember van, akit nem tudtak abszurditással megfélemlíteni. Azok most majdnem 20% kamatot kaptak/kaptunk idén a manyup tőkéjükre.
Akkor kellett volna az embereknek elmagyarázni a jogaikat. Mivel nincs meg ez a pénz, nagy részét elvitte az infláció, meg bukták a tőzsdén, nehéz lenne számlát nyitni ebből.
A Tündik bündije
Meglesz a magyarázat. Emútnyócév, és puszi.
A Tündik bündije
@coni: "nehéz lenne számlát nyitni ebből."

Hát, nem is fognak...
Nauta
Minden nap,minden órában fel kell tenni a kérdést!!: Hová lett a mnyp-ak magánbetétesi pénzállománya? Ütni vágni kell a mocskos fideSS-t és csuhás szekértolóját a semjént!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.