Táncházzal, Bergendy zenekarral, játékokkal és beszélgetésekkel hozná össze a lányokat és fiúkat az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Soltész Miklós államtitkár még szerdán jelentette be, hogy szerintük egyre több az olyan egyetemista korú fiatal, akinek "nincs tere az ismerkedésre", ezért mozgalmat indítanak.

"Táncos szórakozásra, találkozásra, beszélgetésre is lehetőséget kínáló közösségi, civil ötleten alapuló" program indul a minisztériuma támogatásával Budapesten és az ország kilenc nagyvárosában május 26-án – szól a közlemény.

Lesz táncház és tánctanítás, társastánc és utcabál a Bergendy zenekarral és mód nyílik beszélgetésekre és játékra is. A rendezvényeken izgalmas és sokakat érintő pártalálással, párválasztással, családalapítással kapcsolatos beszélgetések és előadások is várják a résztvevőket, melyek szervezésében a fővárosban és a megyeszékhelyeken működő Család-, Esélyteremtési és Önkéntes Házak is közreműködnek.

A programokra Budapesten és nyolc vidéki helyszínen kerül sor. A színpadon zajló táncos eseményekkel párhuzamosan műsorvezető által vezetett beszélgetések, kiállítások, táncjelmez-bemutatók, a párkapcsolati témában érdekelt szervezetek bemutatkozására nyílik lehetőség.

Soltész Miklós szociális és családügyekért felelős államtitkár szerdán jelentette be, hogy mozgalmat indítanak az egyedülálló egyetemista korú fiatalok összeboronálásáért.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Újra nyílnak a KISZ-és az ÉPÍTŐ TÁBOROK??? Az a sok szép régi emlék!! Hej, ha ma lehetnék fiatal !!! (elhúznék innét mint a siccccccccccc !!!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Egyébként a fel- és megszólalóknak, a brossúra és atamánunk hegyibeszéd felolvasóinak, idézőinek, citálóinak és egyéb ilyen kenetteles dolgokat művelőknek kívánom, hogy kövessék egy valóban bölcs, valamikori ember útmutatását. azt a bölcst Nasszedrin Hodzsának hívták, az útmutatás pedig emígyen szólt vala: " Csókoljátok meg a farka alatt az öszvéremet! " Mellesleg utána lehet nézni, Nasszedrin valóban létező, élő személy volt!!
honeykiss
Bergendyt még megértem,de egy egész táncházzal ?
bretagne
@silber13: Nem tudok vitatkozni Veled. Bergendyék valóban profik. Azért csak szeretném tudni, mit szólnak hozzá. Nem azért, mintha nem vállalnák el, mert nekik tényleg mindegy, kiknek játszanak.
silber13
@bretagne: Nyílván megvan a véleményük, ismerve őket jó vaskos az a vélemény, de nem mondják, mert elkezdik fagyasztani őket. Sok hajbókoló ügybuzgó létezik...
bretagne
@silber13: Nem mondják, mert úriemberek!
silber13
@bretagne: Pontosan...Ők még tudnak viselkedni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.