Orbán Viktor, bármilyen formálisnak is látszik ez, a Fidesz kegyelméből vezér. Nem a Turul szellem és nem is isteni sugallat tette miniszterelnökké. Amikor politikáját éri támadás akkor legfeljebb az őt jelölő párt vehetné magára. Az ország semmiképpen. Így aztán semmi akadálya nem lenne, hogy személyesen válaszoljon Strasbourgban a kérdésekre, és a köztársasági elnök képviselje az országot a temetésen. De a köztársasági elnök alighanem tényleg nem ér rá erre, hiszen az nem lehet, hogy a miniszterelnök, egy permanens szabadságharc vezénylő tábornoka, egyszerűen gyáva legyen.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Éles Elméjű nehezen viseli, ha orcájába kapja a sallereket és kokikat - ezért nem lesz ott !
Úgy tudja, hogy saját tulajdonú országában csak a Szanyi és a hóhelyzet nem szereti őt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@GeoCravker: Tulajdonképpen nem is az a lényeg...hanem az Orbánozás...
A Tündik bündije
Nem, nem gyáva. Sokkal több annál. Egy jellemtelen, beszari lófaxjóska, szánalmas kis nudli, akiben annyi gerinc sincs, hogy szembenézzen azzal, amikor a fejére olvassák az akarnok magatartásának következményeit. Inkább vállalja azt, hogy odapofátlankodik Thatcher temetésére és szembenéz azzal, hogy ott legszívesebben belerúgnák a sírgödörbe, áll majd fapofával, mint akit megrendít a dolog, közben meg belül majd vihog azon, hogy helyette navracsicskának kell odaállnia a méretes csulatömeg útjába, ami Strasbourgban egyébként neki szánnak.
zipper
Éles Elméjű nehezen viseli, ha orcájába kapja a sallereket és kokikat - ezért nem lesz ott !
Úgy tudja, hogy saját tulajdonú országában csak a Szanyi és a hóhelyzet nem szereti őt.
coni
Ott hiába mondaná a tényekre, hogy mondjanak tényeket, mert mindenki kinevetné, nem úgy mint itthon vigyázzba vágja magát az egész fideszes hadtáp, ha mond valamit.
Megnézem ha lehet élőben Navracsics mire megy ezzel a "komolytalan fenyegetőzés és nem tartalmaz tényeket Barroso levele" típusú hozzáállással. Lehet, hogy ott élőben meg egész mást fog mondani?
Dr. Felipe
A vezénylő tábornok megfutamodik a strasbourgi csata elől és egyik csicskására navracsicskára bízza a magyar lükeforradalmi szabadságharcos seregek irányítását.
A jobbszárnyon lőrésszemű csapajev elvtárs vörös gárdistái, középen a főerők gróf navracsicska zászlaja alatt vonulnak,balszárnyon a bencsik munkásőrök, tartalékot a cöf szellemi haderő biztosítja.

A királyért és a hazáért, előre!
GeoCravker
@coni: élőben átadja majd orbán fontos kérdését.
Alsó madárfogásban jó lesz-e,amikor gyomorig bekapja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.