Mit tehet egy szülő, ha megtudja: gyermekét molesztálta az egyik tanár az iskolában? Ha az iskolai atrocitás nem valamelyik „világi órán” történt, hanem a hittanon? A fideszes köznevelési törvény szerint a KLIK elháríthatja a vizsgálatot arra hivatkozva: ez egyházi ügy.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Dr.luigilongo60
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Itt tartunk Hölgyeim és Uraim, a csuhások büntetlenül zaklathatják a gyerekeket az iskolában, ami még csak nem is bűncselekmény és nem rendőrségi ügy.

Az ész megáll!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@QQCSI: ...csak kérdeztem...és arra alapoztam, hogy nem is olyan rég volt egy olyan javaslat, hogy valami svéd-típusú óvodákat létesítsenek ahol úgy neveljék a gyerekeket, hogy ne legyen nemi megkülönböztetés...
QQCSI
@Csizmás Kond: A svédek csinálnak jó dolgokat is, azokat kellene átvenni tőlük,
ez az ötlet nem tartozik ebbe a kategóriába...:)
Csizmás Kond
@QQCSI: ...szóval te melyiket választanád ?
QQCSI
@Csizmás Kond: Én a nudizmusnak sem vagyok híve,
ha ez megfelelő válasz...
Csizmás Kond
@QQCSI: ...és még rólam mondjátok, hogy kerülöm a direkt választ...
Amúgy már az előző beírásodból megértettem az álláspontodat csak kíváncsi voltam mernéd-e vállalni a vallási oldalt...:)
marlin
@QQCSI: Az okokról!!
"XVI. Benedek és a Hittani Kongregáció a "szigor" jegyében lép fel a pedofília ellen. "Az egyháznak mély önismeretre van szüksége, hogy képes legyen a bűnt felismerni és kiirtani" - hangoztatta hozzátéve, hogy a pedofíliabotrány okozta "válsághoz a papjelöltek nem megfelelő kiválasztása és a szemináriumok elégtelen felkészítése vezetett".
Talán adni kellene az expápa véleményére és szűrni a "hülyéket"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.