Nem ám a levegőbe beszéltünk, amikor megígértük, hogy a héten újabb vitatémát dobunk fel. A Fórum Debrecen körül kialakult kommentcsata helyenként olyan kérdésekbe csapott át, vajon város-e egyáltalán Debrecen. A definíciók ebben az esetben elég "nesze semmi fogd meg jól" típusúak (és a Google is igen meglepő eredményt dob ki a "város" szóra), de mi nem is arra vagyunk kiváncsiak, hogy mit írnak a hivatalosok. Sokkal inkább arra, hogy a kedves olvasók mit éreznek városnak?

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Város az, ahol a levegő szennyezettségének értékhatára meghaladja azt a max. szintet, ahol még életben maradok! Tehát a nagy városokban néha csak agonizálni lehet a sok autó és egyéb bűzcsináló masinák miatt.
Zwei
szeged az biztosan! ... az egy élhető léptékű város ... budapest csak egy "dög" mellette?P
Zwei
feloldóttak a határok a községek és városok között!:P ... s lényegében a köztársasági elnök dönt, ha némi normatíváknak, amolyan minimum-kritériumoknak valahogy (adminisztratíve vagy ténylegesen) megfelel az aspiráns település:-) ... s "útbaesik" valami jeles ünnep:D
tsabeeka
vagy mondjuk nem kellene csomó pénzt meg juttatást a városi címhez kötni automatikusan

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.