Dobrev Klára szerint pedig hazugság, hogy a DK csak egy kék Fidesz. „Nagyon sokára lesz, de azt gondolom, hogy hosszú távon ennek nincs alternatívája” – válaszolta Karácsony Gergely a 444.hu-nak, amikor arról kérdezték, hogy van-e arra esély, hogy a jövőben az ellenzék összefog Magyar Péterrel és a Tisza Párttal. A lap a DK-MSZP-Párbeszéd szövetség salgótarjáni eseményen interjúvolta meg a budapesti főpolgármestert és Dobrev Klárát is, aki ugyanerre a kérdésre azt válaszolta, hogy „aki Orbán rendszerét le akarja váltani annak együtt kell működnie, én pedig mindenkivel hajlandó vagyok együttműködni.”

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Peller Anikó: 18.31
Kértelek én is valamikor 2017-18-ban, hogy dugulj már el, ne abban éld ki magad, hogy az általam akkor favorizált Szél Bernadett-Hadházy vezette LMP-t mocskoljátok, de hiába. Jót szórakoztatok és pl. Szél Bernadettet emberi voltában olyan aljas módon mocskoltátok, amit talán nem is idézek. (Engem is!)
Egyikőtök nem szólt a többi bunkónak, hogy talán ezt már nem kellene.
Úgyhogy most, hogy végre az általam megvetett DK kapja a pofonokat, valóban tetszik a dolog!
Egyébként hogy a DK a hátunk mögött összejátszik a maffiózókkal én már vagy 10 éve mondom, írom.
Majd ha megunom, abbahagyom!
Béla333
Remélem van annyi esze Magyarnak, hogy nem tervez Gyurcsányékkal semmiféle együttműködést, hiszen abban a pillanatban a most rekord számú támogatója hátat fordítana neki.
Hiszen őt most azért támogatják, mert ki merte mondani, hogy a DK és a maffia összedolgozik és ezért nem akar egyikőjüktől se semmit!
Tartsa magát ehhez!
Őrnagy
@Béla333: Magyar Péternek a finanszírozói megmondják, hogy kell e bárkivel összefognia, és ha igen, akkor kivel!
Elképzelhető, hogy akik finanszírozzák azt várják tőle, hogy mindenki mást hagyjon leépülni. Akkor nem kell senkivel se összefognia, de ezt csak azok tudják akik a pénzt biztosítják a NER leváltani megkísérlő projekthez.
Peller Anikó
@Béla333: "'"most, hogy végre az általam megvetett DK"'"

Eddig is világos volt, hogy te az ellenzéket akarod leváltani. Leveszem rólad a kezem kis köcsög. Nyomorult fideszgeci vagy.
KisTehen
végül mindig összenő, ami összetartozik
KisTehen
@Béla333: béla ... nekem is tetszik, hogy a déká kapja a pofonokat :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.