Varga Mihály, Rogán Antal és Szalay-Bobrovniczky Kristóf is megkapta a feladatát.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem, nem csak sport, sőt

s a dolognak nem is pikantériát kölcsönöz, hogy egy releváns (Rogán érintett) cikk van előtte

Az index.hu lelkendező cikket rittyentett „Magyar innováció változtathatja meg a bankrendszert” címmel az un. a neobankok-ról (olyan digitális pénzügyi platformok, amelyek kizárólag az online térben működnek) csak egy igen finom céltással a „hazánkban-világhírű” megoldásokra =))
Rögtön ezt követően „Milliárdokat költ a kormány a kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntők megrendezésére”, amihez hozzáfűzték: „2025-ben kétmilliárd, 2026-ban 2,45 milliárd forintos támogatást folyósíthat a kormány(.) Varga Mihály pénzügyminiszternek, Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszternek, valamint Szalay-Bobrovniczky Kristóf sportért is felelős honvédelmi miniszternek”!! =))
Na jó ez két mondat összefűzve, de van benne ráció!! =))
Pusztai
Meg kell hallgatni a sportelemző közgizdát, micsoda dicseket hangoztat miért ilyen jó ez a hazának.

Pont a kézilaPda az, ahol a jövedelmek foci méretűek, picinyivel sikeresebbek, voltak eu tízben is.
A győri Audi a milliárdokat amiket a női kézire költ leírják költségbe, stb., vagyis valójában kivonják az adózó bevételből.
Azaz tőlünk vonnak el milliárdokat.
TAO-ról ne is beszéljünk!!
Pusztai
Szabados az a fideszcsöcsön lógó sportközgazdásznak - minek?- csúfolt egyed, aki minden 100 mrd sportra adott közpénzt megmagyaráz miylen hasznos.
Szuperül megél ebből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.