Mázsás kövek gördültek le a mellkasunkról a hír hallatán; nem csak, hogy végre elérkezett a tavasz, de idén sem maradunk nemzeti fejtágító nélkül. Pártházvédő bicskások és sósavval felszerelt bácsikák lesik titkon a postaládát napról napra: szól-e vajon idén is az Úr? És szólott. A postás már úton van vele, türelem.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"Rögön egy jó hír: puha papírból lesz, így ha valaki mégsem talál benne érdemi olvasnivalót, még mindig megteheti, hogy egy laza csuklómozdulattal irányítja egy általa meghatározott célterületre. Aki mégis átböngészné, miféle sikerről írnak benne, az esetleg keresse majd meg benne, írnak-e valamit az államadósságról, aminek soha az életben nem volt még olyan magas a szintje, mint most, annak ellenére hogy majdnem 1400 milliárdot nyomtak bele a manyup vagyonból."
Dr.luigilongo60
@A Tündik bündije: Lakásom legkisebb helyiségében jobb kézzel a hátam mögé csúsztatva talán még jó lehet valamire az ominózus papírocska.
A Tündik bündije
@Dr.luigilongo60: Be ne üsd a könyököd a nagy suhogtatásban :-)
Pálinkafőző Rézüst
@Dr.luigilongo60: megilletnéd a nemesebbik feledet ezzel a szarral??? Ugye nem??
MR.Dagadék
...és eme tisztasági papír kiosztása és a drága vezír(...hogy szállna el a lelke) tinta fogyasztása,pláne nemes(...nemes a fszomXD) szavai vajh mennyibe kerülnek nékünk?
-nembeszélve a sok stressz és lelkigyötrelemtől,amit ezek miatt a díszállatok miatt kell még elszenvedni :

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.