Továbbra is a Fideszt támogatja a legtöbb szavazó, és a kormány megítélése mérsékelten javult az utóbbi hónapokban, de többen vannak azok, akik szerint a Bajnai-kormány jobb teljesítményt nyújtott, mint a mostani - derül ki a Medián márciusban végzett kutatásából, amelynek eredményéről szerdán tájékoztatták az MTI-t.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
A fidesz soraiban józanabbul gondolkodók sem hiszik már el, dehát ne szólj szám, nem fáj zsebem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
A fidesz soraiban józanabbul gondolkodók sem hiszik már el, dehát ne szólj szám, nem fáj zsebem...
tűzróka0919
Orr bán teljesítménye bóvli kategóriába sodorta az országot . Bajnai növekedési pályára állította . Uff .
crow0131
@adrenalink: Igen igazad van. Rájuk szavaztam, mert elegem van abból, hogy ami adót befizetek azt ellopták. Erre ők ugyanazt teszik és gyorsan kijózanítottak.
adrenalink
@crow0131: Most viszont visszakapod a rezsicsökkentéssel!:))))) Maradj is józan!
coyote3
Ahogy látom a környezetemben egyre kevesebb régebben bigott szavazójuk hisz nekik. Gyerünk srácok józanítsátok ki a maradékot is!
SLAakku
Fontos, hogy az állampolgárok, civil szervezetek, szakértők közvetlenül vehessenek részt az ország irányításában. A felsőházból (szenátusból) ki kell zárni a pártpolitikát, és csak a szakterületek képviselőit és a civilek delegáltjait engednék oda. A pártoknak maradna az alsóház, aminek tagjait az eddigiekhez hasonló módon választanánk meg.

A felsőház egyfajta kontrollként működjön, vizsgálja az alsóház (képviselőház) által benyújtott törvényjavaslatokat, és beleegyezése nélkül azok nem léphetnének életbe. De a felsőház is élne törvényjavaslatokkal, főleg a civil szférát érintő területeken, és ott, ahol szakértőik ezt indokoltnak tartják.

Az országot pedig szakértőkből álló kormány irányítsa, és szoruljanak ki a pártpolitikai érdekek. Szünjön meg a pártkatonák korlátlan hatalma, a politikai és gazdasági lobbik érdekeinek érvényesitése, a gazdasági korrupció lehetősége azzal, hogy az állampolgárok közvetlenül beleszólhatnak a folyamatokba.

Természetesen mindezt úgy, hogy egyben csökkenteni kell a parlament létszámát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.