Egy időre eltűntek az Orbán-imádó nők a Facebookról, de most újra itt vannak. Munkatársunk jelezte, a csoport ismét elérhető, pontosabban, úgyszintén kedden a Lányok és Asszonyok Orbán Viktorért Egyesület is létrehozott egy csoportot. Hogy ez mennyire fake, egyelőre nem megítélhető, ami biztos, hogy már majdnem százan csatlakoztak, és a kontent is elég erős. Íme, a legújabb bejegyzés tőlük: „Kedves Lányok, Asszonyok! Mivel számos mocskolodó hozzászólás is érkezett elsősorban Bajnai fizetett provocateur-ei által, úgy döntöttünk , hogy mostantól csak olyan írásokat lehet közzé tenni, amik nem támadják a Miniszterelnök Urat. Akinek ez nem tetszik, menjen a Lúd-milla oldalára. EL A KEZEKKEL ORBÁN VIKTORTÓL!!! "

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Azért a profilkép a vészbukon árulkodó... az egy főre eső műprotkók száma igen magasnak látszik a vén tornazsákok közt, de valahogy éreztem is, hogy ezek még látták Lenint :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jotta
Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére, az is iszik az Isten haragjának borából, amely elegyítetlenül töltetett az Ő haragjának poharába
QQCSI
@Kutyafüle: Ha ezek az IQ bajnokok szerenádot akarnának adni imádottjuknak,
vajon a TEK milyen távolságra engedné az Orbán villa közelébe?
...és vajon, mit szól ehhez Anikó asszony...?
Dr plágium
Olyanok mint a szólás szabadság...csak akkor szabad szólni amikor a királyt istenítik :)
Kutyafüle
@QQCSI: Hát tudom én ezt??? Szerintem még a közelébe sem az utcának.:))
Dr plágium
Inkább hallgatnám a veresegyházi asszonykórust :)))
miazavalami
Jesszus! Jön Mariska néne, én megyek innen mert regizni fog az öreglány... :-) Egyszer kérdeztem tőle , mi van ebben az emberben amiért annyira odavan? Azt mondta , hogy "Hát űű zavarta ki az oroszokat"
Azt is megkérdeztem , mi baja volt Mária néninek az oroszokkal? " Neköm? Semmi. Jó píínzt attak az ómáír mindeníg"
A rezsicsökkentés óta pedig beájult az öreglány imádatában...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.