Közel 1 millió euró támogatást kaptak magyar állami cégektől a tavalyi kampányban az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) és az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) politikusai által frissen bejegyzett civil szervezetek. Tőkés László az EMNT-nek elnöke, az EMNP-nek pedig védnöke. Néppárt politikai támadásról beszél, mert a tényfeltáró anyagot közlő kolozsvári portál Kelemen Hunor RMDSZ elnök tulajdonában van. Az írás azonban a egy nemzetközi projekt keretében és finanszírozásával készült. Nagy terjedelmű. tényfeltáró anyagot közölt tegnap az EMNT és az EMNP finanszírozásáról a kolozsvári Transindex. A Sipos Zoltán újságíró által jegyzett összeállítás tételesen dokumentálva állítja, hogy a Tőkés László nevével fémjelzett erdélyi politikai kezdeményezéseket közvetett úton támogatja az Orbán-kormány. Az írás bemutatja az összefonódásokat a két szervezet, illetve az egyszerűsített honosításban a magyar kormány szerződéses partnereként részt vevő ún. Demokrácia Központok között.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Így szórja a Fidesz a pénzt átláthatatlan sötét ügyletekbe !
Orbáni parancsra !
Sede
Viszonzás: az erdélyi hölgyemények több százmillióval károsították meg a magyar államkasszát.
Érdemes támogatni őket és társaikat!

www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=trukkostakaritok&MN=Joghalo&LN=Hungarian
csegala
Miért nem a saját hazájára fordította ezt az elképzelhetetlen mennyiségű pénzt? Igen, tudom! Kell az a rohadt szavazat. Ha annyira imádja őket, települjön már át a székelyekhez és romboljon ott. Az isten verje meg őket, itthon meg éheznek az emberek. Mélységesen fel vagyok háborodva! Igen, azt is tudom, hogy ő meg szarik rá.
nyanya001
Ha ezt az összeget munkahelyteremtésre fordította volna
akkor nem lenne több százezer ( de lehet hogy asz 1 milliót is eléri )
a munkanélküliek száma !
Magyarország jól teljesít !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.