A közüzemi szolgáltatók, akárcsak a bankok, azt mondják, hogy készek együttműködni a kormánnyal. Eric Depluet, az E. ON Hungary vezérigazgatója egy helyi lapnak azt mondta a múlt hónapban, hogy az országban a közüzemi díjak viszonylag magasak a vásárlóerőhöz képest. Ám hozzátette, hogy a válasz nem az, hogy a szolgáltatókat veszteségekre kárhoztatják, hanem az, hogy megfelelő reformokat valósítanak meg. Ehelyett Budapest arra hajlik, hogy egyoldalú és néha rögtönzött intézkedéseket tegyen. Az IHS Global Insight tanácsadó cég az energiaárakról szóló bírósági ítéletekkel kapcsolatos reagálást „döbbenetesnek” minősítette. „A kormány átírta a törvényt annak érdekében, hogy kierőszakolja a politikáját, tekintet nélkül az igazságszolgáltatás függetlenségére vagy a tulajdonhoz fűződő jogokra” – mondta a cég.

Forrás: galamus.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
2/3 -al át lehet írni a törvényt hogy a politika érvényesüljön . A 2/3 nak ilyen a természete ha ...
Amikor az emberek behúzták azt a bizonyos x et sajnos nem tudták . Senki nem mondta el nekik mit jelent egy ilyen forgatókönyv . Javítás 2014 ben !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.