Alig két hete állt fel Orbán Viktor a Parlamentben és tiltotta be az Adj Gázt felvonulást. A Miniszterelnök, ahogy mi is megírtuk, a problémát nem megoldva, a jogszabályokat áthágva próbálta erősíteni a jó király imidzsét. De tegnap óta ez porba hullt, a király meztelen, és és a szélsőjobboldaliak az Élet menete napján, más névvel, más útvonalon felvonulhatnak. Tehát Orbán Viktor a törvényeket megsértve, a rendőrséget politikailag irányítva annyit ért el, hogy a nácik, akik a magyar emberek haláláról való megemlékezést meg akarják zavarni, azt 1200 méterrel arrább teszik meg. Csodálatos, nem? Vajon mit fognak most zengeni a jobboldali publicisták, akik egy hete még a nácik betiltásáért éltették a jó kormányzás jegyében a Miniszterelnököt? Orbán Viktor fel fog állni és újra betilt. Dehogyis. A jó király elmélet, melynek lényege, hogy a jó király tudja, ezért a jó cél érdekében a törvényeket át szabad lépnie nemhogy megbukott, hanem most látszódik, hogy még maga a jókirályság sem...

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Dr.luigilongo60: na akkor viszont a Szájer droid is jó nagy segget csinált a szájából az EP-ben!! Húúúúú de ciki...jól kiba@ott vele a vajdus..:))
zipper
Ezeket a fax motorosokat sem értem ! Itt a jó idő, gyerünk vidékre, hegyekbe, tópartra motorozni, nem pedig egyik koszos utcából a másikba menőzni...bugrisok !
Dr.luigilongo60
@zipper: Szó szerint bugrisok, jobban esik a lelküknek egy kis gyűlölködés, mert az olyan igazi nemzeti hevületet teremt és olyan igazán magyaros.
Hát itt tartunk a nemzeti büszkeség területén.
Szánalmas és siralmas olyan echte magyar tragikomédia.
nemkati
@Dr.luigilongo60: Szeretni valakit, valakiket, dögunalom. Vagy: jó érzés, boldogság, néha óriási gyönyörűség.
Gyűlölni valakit, valakiket: elképzelhetetlen. Vagy: földöntúli élvezet.
Így működik az ember. Illetve: így is, úgy is. Szeretném hinni, hogy valamelyikükből több van. De félek, a másikukból.
Pálinkafőző Rézüst
@Dr.luigilongo60: na akkor viszont a Szájer droid is jó nagy segget csinált a szájából az EP-ben!! Húúúúú de ciki...jól kiba@ott vele a vajdus..:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.