Az állami vezetők közül Répássy Róbertnek, Szabó Erikának és Vargha Tamásnak biztosít az állam hivatali lakást, míg V. Németh Zsolt, Poprády Géza, Völner Pál, Hegmanné Nemes Sára, Hoffmann Rózsa, Halász János és Kovács Zoltán lakásfenntartási térítést kap. Lapunk összegzése szerint a vezetőség közül 90-en (helyettes államtitkárok, miniszteri biztosok, kabinetfőnökök) közel félmillió kilométert autózhatnak havonta térítésmentesen.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Keresnek annyit,hogy bérelhetnének maguknak belőle,akkor a közmunkabért is fel lehetne emelni,élhető összegre.
nyanya001
Ezzel szemben egy jóléti államban :
Szolgálati autó tulajdonképpen nincs, egyértelműen csak a miniszterelnöknek jár.

A miniszterek, frakcióvezetők időnként, indokolt esetben kapnak.Taxiköltséget csak indokolt esetben számolhatnak el, például, ha a célállomás kollektív közlekedési eszközzel nem érhető el. Ha saját autót használnak, benzinpénzt kapnak (mint bárki más): 265 kr/100 km, amiből 185 kr adómentes. Külföldre a képviselők többnyire bizottsági vagy frakciótársaikkal utaznak, kollektív elszámolással; ha indokolt esetben egyedül mennek, akkor összesen 50 ezer korona áll a teljes 4 évnyi mandátuma idején a rendelkezésére. Az ilyen repülőutakat a parlament elnökhelyettesével kell előzetesen jóváhagyatniuk.
www.svedasztal.com/svedmunkapenz/mi-jar-a-sved-kepviselonek-70149.html
Január
Van itt pénz, csak egyeseknek. Kettesek meg legfeljebb a szemük alá kapnak egyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.