Szombaton a baranyai megyeszékhely központjából a Mecsekre vonulva akart megemlékezni tizennyolc, többnyire fekete nadrágba, pólóba és bakancsba öltözött fiatal Adolf Hitler születésnapjáról. A náci mozgalmakhoz kötődő feketeruhásokat szakasznyi rendőr várta, és igazoltatták a Hitler emlékét ápoló csapat tagjait. Ezt követően valamennyiüket a megyei rendőr-főkapitányságra vitték és ott előállították. Mint az intézkedő rendőrök parancsnokától megtudtuk, a csendes felvonulásra készülők ellen lakossági bejelentés érkezett, mivel sokak érzékenységét sértette a rendezvény szellemisége. A rendőrség azért gátolta meg az ünnepséget, mert megalapozottnak látták, hogy a fasiszta tömeggyilkosra emlékező csoport tagjai megbotránkoztatnak másokat, és ezzel elkövetik a garázdaság szabálysértését.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
Hitlerre emlékezve,azt is tudni kell,hogy ez a náci gazember annyira gyáva volt,hogy beszarva a felelőségre vonástól,az öngyilkosságba menekült.Ha valaki egy eszme mellet ki mert volna állni,ezt az aljaságot nem követi el.Más ugatni,más ugy élni!!
jotta
@jancsik68: Kétséges hogy öngyilkos lett volna.
gabrella
Elvenni az éhező néptől a "falatot" és offshore cégeknek adni is tömeggyilkosság.@jancsik68: Hitlert szerintem is inkább megölhették valahogyan "belülről".
A Tündik bündije
@gabrella: @jotta: Hitler öngyilkosságára azért elég sok a bizonyíték, plusz a tanúk (a bunker katonai vezetői, úgy mint Göbbels, Rattenhuber, Krueger, Puttkamer, Bormann plusz a háziorvosa és Manzilay a szakácsnő, valamint a Linge, a személyi komornyikja).
@jancsik68: Hitler nem volt gyáva. Szimplán nem akarta fellógatott hullaként végezni, mint Mussolini, de a haláltól nem félt. Hogy mennyire nem volt gyáva, arról tanúskodik, hogy még az I. világháborúban önként jelentkezett a harcokba, és például az igen kockázatos harctéri futárszolgálatot is vállalta.
Silver
@lópicigáspár: Még szép hogy megyek már vettem is jegyet az elsősorba hogy elsőként tudjam a Szeretett Vezér kiskacsóját megcsókolni,hogy lássa mennyire hű rabszolgája vagyis akar írni polgártárs vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.