A közösség médiában mindent a megosztás ural, ez azonban semmiféle ellenőrzést nem foglal magába. Egy jól hangzó, ám valótlan hír sokkal nagyobb megosztásszámot fog eredményezni, mint egy kézenfekvő, de valós információ. (Kép: Gawker) [...] Bővebben!

Forrás: Véleményvezér
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kecskes laszlo
De ugyan mi késztethette arra az embert ,hogy maga is nyomozzon! Talán azért,mert akiknek ez lenne a dolguk vagy nem tudnak eredményt felmutatni , vagy a nyilvánosság áldozataivá válnak. A véleményem az, hogyha nem tudok semmit mondani a dolgokról ,akkor a média miért kényszerít ki hülyeségeket, vagy ha van olyan dolog ami nem tartozik a széles nyilvánosságra akkor miért vagyok köteles tájékoztatni. Én nem azt mondom,hogy amiről nem tudok az nincs is elven működjön,de ha ez én értem történik és ettől függ az eredmény akkor a titok maradjon addig titok, amig erre szükség van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.