Én ennél helyesebb fiú vagyok, mint az a színész, aki engem alakít – reagált mosolyogva Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes beszéd című műsorában miután élő adásban nézte meg az Elment az öszöd című film néhány kockáját. A volt miniszterelnök úgy véli: a kormány már régóta szeretné őt börtönben tudni, de mivel az életben ez nem sikerült nekik, így forgattak erről egy filmet. Gyurcsány ügyvédei tegnap bejelentették: keresetet nyújtottak be a film miatt.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@Csizmás Kond: Gyurcsányt ismerve a kártérítés összege jótékonysági alapba menne...
Sem Bajnai sem Gyurcsány nem megélhetési politikus,
nekik nem kenyérre kell már egy-két millió, mint a jelenlegi szarrágó
fidesz-kdnp tagoknak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
Igaza van ennek a fiúnak, tényleg helyes srác...
lenhardtibolya
@QQCSI: Erre a hozzászólásomra gondol?
"lenhardtibolya
lenhardtibolya @QQCSI: @Dr.luigilongo60: @Pálinkafőző Rézüst: Én valahogy tényleg nem értem gyurcsány fanyar humorát, mert magát a figurát sem tartom rokonszenvesnek, ahogy Önöket sem. Bocsánat, de a vélemény szabad, ha nem tévedek, egyébként éppen a Önök hozzászólásai tükröznek gyűlöletet, amit nem is értek, hiszen csak annyi történt, hogy másként látunk valamit."
Hol van ebben bármi bántó? Mi az, amit ennyire kikér magának? Az a gond, hogy másként gondolkodunk egy témáról? Melyik szavamat kellett volna megválogatni?
Hogy került ide, hogy Ön nem kívánta senki halálát, nem átkozódott? Úgy látja, hogy én átkozódom ill. bárkinek is a halálát kívánnám? Nem így van, elhiheti. Én őszintén kíváncsi vagyok mindenki véleményére, szívesen vitatkozom, de kizárólag az érvek győznek meg, sajnos ritkán olvasok itt érveket, gyakoribb a vagdalkozás. Ennek ellenére eléggé szórakoztat az oldal stílusa még akkor is, hogyha rajtam kívül mindannyian nick-név mögé bújva kommentelnek.
Dr.luigilongo60
@lenhardtibolya: "magát a figurát sem tartom rokonszenvesnek, ahogy Önöket sem."

Nekem meg Ön nagyon rokonszenves, sőt rendkívül szórakoztató, csak így tovább!:-)))
QQCSI
@lenhardtibolya: "...a Önök hozzászólásai tükröznek gyűlöletet..."

Tovább nem szeretném ragozni.
P-Márta
@Pálinkafőző Rézüst: Szomorú, hogy te még libatolvajozol, holott az ennek nevezettett minden vád alól felmentették, mert a hír hazugságon alapszik, kampányszöveg durvaságának a csúcsa ! - beperelhetnek ilyen rágalmakért még ha nem is nevezed meg kiről vélekedsz!
Értelmet a kommentnek !
P-Márta
@marlin: Igen, egyébként Fejtő Ferenc volt az, aki annak idején azt mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnökről : egy kicsit ideje előtt miniszterelnökké vált politikus, megjósolta, hogy Gyurcsány nagy tudása, gyakorlata, tapasztalata, kiváló retorikai képességei és emberi adottságai révén a legjobb államfővé válhat, ha a magyar nép a helyén és értékén lesz képes kezelni, elfogadni őt !!!
A korábbi választási kampány TV-megmérettetésben Orbánt játszva és nevetve maga alá gyűrte, szerencsétlen Orbán se köpni, se nyelni nem tudott, csak a szokásosan nála lévő IROTT szöveget nézte, de az ilyen vitához édes kevés volt, ISZONYATOSAN NAGYOT BUKOTT akkor Orbán és míg él nem felejti el, mint Ludas Matyi sokszor veri vissza ezt a vereségét. Hogy meddig? - majd rájön, minél tovább csinálja ezt, annál inkább saját maga alatt fürészeli el a fát, mint MOST a KOSSUTH téri fákat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.