Az Észak Online számítása szerint Miskolcon a kiosztott trafikok egynegyede került kormánypárti politikusok kezébe.

Nánási-Kocsis Norberték 8, míg Takács Gáborék 12 nemzeti dohányboltot üzemeltethetnek majd, de négy trafikot kapott a KDNP-s Csiba Gábor is, aki kitalálta a csipszadót.

A lap szerint Dr. Nánási-Kocsis Norbert miskolci fideszes önkormányzati képviselő családja is nyert üzleteket a trafikbizniszben: a képviselő felesége, dr. Birinyi Ildikó gyermekfogász összesen 4 boltot nyithat az állami koncesszió keretén belül. További négy boltot nyert meg egy bizonyos Birinyi Béláné, aki a városi szóbeszéd szerint a fogorvosnő édesanyja, azaz a képviselő anyósa.

Amennyiben az ÉszakOnline értesülései pontosak, s a rokoni szálak úgy valósak, ahogyan azt megírták, akkor a Takács-, a Nánási-Kocsis-, és a Csiba-érdekeltségek száma Miskolcon összesen 21, vagyis éppen 25 százaléka az egész miskolci dohánybolt-állománynak. Sajószentpéteren pedig a kiosztott trafikok 50 százaléka került a Csiba-család birtokába.

Még több részlet a témában >>>

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Nem is az a legszomorúbb ebben,hogy a sajátjainak osztogatnak. Ez minden kormány esetében így volt. A kádári évtizedekben is.
A bicskanyitogató számomra ezeknek a nyertes férgeknek a viselkedése. Mindegyik kimondottan jól él:pl.a képviselő+fogorvos házaspár. És nem elég, és nem elég és még mindig nem elég nekik!!!
Nem a fidesz bukását kívánom igazán, hanem az ilyen ocsmány kapzsi, harácsoló emberek belefulladását a pénzükbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@fefe0741: Ne beszélj ilyen csúnyán! Ejnye-bejnye!
űrbán
@dr lóherre: Ember !! 2013 orbánia ... a becsület hogy jön ide ???
Naki
@human: hogy Neked mennyire igazad van !!!
Naki
hogy esne a fene az összes fajtájukba, és a rokkantaknak fel ajánlott lehetőség hová lett?? Ja, persze ők a rokkantak AGYILAG!!!
bretagne
@fefe0741: Semmi baj. Kicsúszik az emberből ez + az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.