Az MSZP stratégiájáról és az ellenzéki együttműködés ütemezéséről tárgyalt ma a szocialista párt országos választmánya. Az ülésre elment Bajnai Gordon, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség vezetője is, aki a választmány elején mondott beszédet.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
@nahát: Sz@r lehet neked,ha még az álmodozásomat is elirigyled tőlem!
Nauta
Jó hallani azt,hogy mutatkozik közeledés a két párt között. Talán megindul valami csatlakozási hajlam a többi ellenzéki /kivéve a nyilas fidess nyalonc jobbikot/ pártok részéről is.Nem lehet eléggé hangsúlyozni,hogy csa és csak is egy nagyarányú baloldali összefogás lehet eredményes és esélyes az abszolút választási győzelemre.Reméljük,hogy ezt az illetékes pártok is át képesek érezni!
Nauta
@nahát: Sz@r lehet neked,ha még az álmodozásomat is elirigyled tőlem!
nahát
@Nauta: kissé túlértékeled magad. Jót nevetek az elvakult írásodon!
Nauta
@nahát: Mitől lenne elvakult?Talán attol,hogy nem vagyok hajlandó elfogadni orban népnyúzó,hazudozó szélhámosságait és ennek hangot is adok? Nekem van gerincem!Lehet hogy neked bejött orban ,ez a Te dolgod,nem nevetlek ki érte.De ahogy elnézlek szánalmas vagy és sötét ahhoz,hogy lásd azt amit ezek az országgal művelnek.
nahát
@Nauta: én meg nem vagyok hajlandó elfelejteni, hogy a baloldal mindent elkúrt, tönkretett, szétlopott amihez hozzányúlt! Ez a lúzer banda aki duplájára növelte az államadósságot 8 év alatt, azt hiszi , ha állandóan azt mantrázza hogy Orbánt le kell váltani, majd az emberek elfelejtik hogy majdnem teljesen csődbe vitték az országot? Ne is reménykedj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.