Az MSZP-s aláírásgyűjtők pedig elzavarták a kullancsként rájuk tapadó DK-sokat! Ha ezt tudom, nem a Duna-kanyarba hozom ki a gyerekeket. A csepeli piacon ugyanis szombaton az élesedő kampány jegyében minden párt élőben volt jelent, az LMP-t kivéve. És megint kiderült, miért a Kapitány az egyetlen igazán tökös fickó a sok szocialista múmia között. Ő nemcsak kiment körbenézni, hanem fogott két tojást, odalépett a fideszesek aláírásgyűjtő pultjához, és megmutatta nekik, milyen is az az európai értelemben vett szociáldemokrata-néppárti troll. Az Alternatíva remek helyszíni riportja alapján most már biztos vagyok benne, hogy a mostani választási kampány központi motívuma a tojás lesz. A tojás az új polgár és összefogás egyben. A tojás a polgári kör és az alárásgyűjtés, a tojás a magyar politika aktuális állapotának tökéletes megtestesítője, a tojás a Bajnai Gordon és Szanyi Kapitány féle Új Szelek szimbóluma. De mivel vág vissza a Fidesz? A lúdtojás adná magát, mert nagyobb, de azt a...

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Az úgynevezett magyar "politikai elit" önmaga karikatúrája.
Elmegyógyintézetbe való mind.
lenhardtibolya
Tintás Tibi megint kitett magáért... Ez a fickó nem válik díszére pártjának, de ha őt tartják etalonnak, akkor az egész társaságnak vitatható az értékrendje.
mariaberta
Megtanulta, hogy kell a tojásokkal bánni, mikor majdnem minden évben a fidesz-polgári kör aktivistái megdobálták Demszkyt. Március 15-én általában ez volt a műsor.A tojás dobálok ellen hozták be az esernyőket ha már az eső nem esik, legalább valami haszna legyen ezeknek a szerszámoknak.
Szanyi minta diák volt, most már tudja, mire jók a tojások, a főzésen kívűl.
jancsik68
@lenhardtibolya: Az ilyen ember nem a te ideálod.A ti fajtákhoz az asszonyverő Balog illik,meg a fakanál.Ez a kulturátok szintje.
lenhardtibolya
@jancsik68: Valóban nem az ideálom Szanyi Tibor, sőt az is tény, hogy a fakanalat meglehetősen jól használom, de az asszonyverés nem divat a mi családunkban, bármennyire is igyekszik a mérges fullánkot felém döfni "kedves" @jancsik68.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.