A napirend előtti felszólalások, az interpellációk és az azonnali kérdések után az Országgyűlés ma egyebek mellett szavazhat a korábban elrendelt gáz-, villany- és távhőár-csökkentésről, és a július 1-től tervezett lakossági víz-, csatorna- és szemétszállítási díjak mérsékléséről.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Megkaptam az augusztusi gázszámlát. Rá van írva, hogy 17 ezer forint rezsicsökkentése van idáig:))))))))))))))))
yazo64
Izéljék meg a rezsicsökkentést... nálunk ma majdnem uzsonna lett ebéd helyett, a (narancs!)sárga szín gázlángnál sem nyerő...
Nauta
@entero: Átengedem! Szólj a kósa haverodnak,az majd segít!
Dr.luigilongo60
Igaz, hogy egy hónapja sincs, hogy megemelték a szemétdíjat de ez a fitymaszos hüméreket nem zavarja.
tűzróka0919
Úgy elgondolkodtam azon , hogy vajon miért nem azt a kérdést tették fel : örül e annak , hogy 5-10-100% kal csökkentettük az emberek megélhetési jövedelmét ? !(lásd 350 000ren nem kapnak semmiféle segélyt) Mert ugye a 16 %-os adóval és a családi adókedvezménnyel nem mindenki járt jól . Valamint a rokkantak és mozgássérültek jövedelmének elvétele sem szívderítő cselekedet . Na ezt vajon hányan írnák alá ! ?
entero
@Nauta: Szerintem nem nekem van hiányom, ha jól tudom, Gyurcsány szívesen segít majd neked...:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.