Az első komoly verést terhesen kapta, volt, hogy disznóvágáson a gázpörkölőt fordította felé a férfi.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zipper
Selmeczi a kusza fogsorú azt nyilatkozta, hogy megvárják a vizsgálat végét...gondolom arra számít, kiderül, hogy Józsika vgészükségben ütött akkorákat, na meg a komondor is besegített...ennek a Józsi-bogárnak nincs trafikja véletlenül ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@nyanya001: Ezt most ugye nem gondoltad komolyan!? Mindenki hazudik és kész! Az a szerencsétlen kutya is azért vakult meg, mert az asszony folyton átesett rajta!
nyanya001
@zipper: Selmeczi ? A Fidesz nagyágyúja ?
mariaberta
Selmeczit nem veri a férje? Neki aztán nem ártana egy kis csihi-puhi.
Mindjárt más lenne a véleménye. Ja, hogy ő is fideszes? Ezért nem kifogásolja, hogy padtársai miket kiabálnak be az ellenzéki padsorokban ülő nőknek?
khmm
Akkor mi a f@sznak voltál 25-évig a felesége, mazohista ribanc. Nem olvastam el a cikket de egyből ez ugrott be
zipper
@nyanya001: Az öregasszony egyre ritkábban nyikkan meg, már csak akkor engedik mikrofonhoz, amikor teletömték amfetaminnal...ha félrebeszél, akkor mond igazat...
Január
@khmm: Légyszi, olvasd el a cikket, de talán még így sem értenéd, ha életedben még nem voltál kiszolgáltatott, és felelős 3 gyermekért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.