Jól teljesítettek forgalomba állításuk első napján a Mercedes–Benz Citarók Budapesten, az utastájékoztatással azonban akadtak problémák – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön a Facebook-oldalán.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
crow0131
Szia :) köszi a kérdést :) Már több mint 1,5 éve keresem azt a pártot, ahonnan eltűntek a régi "bolsik". Innen eltűnt Kupa is, már egyik sem a "régi" csapat tagja.
Megnéztem az MDF utódját is, onnan lepattintottak.
Megnéztem volna a Fideszt is, sőt írtam Orbánnak több levelet javító ötletekkel, de finoman fogalmazva lesajnáltak.
Hát tenni akarok valamit, mert úgy érzem, hülyének néznek (mégha a Fideszre is szavaztam, de ez már nem olyan vicces. Tévedés volt, de nagy)
dömdödöm
@crow0131: és majd hogy szét fog menni a sz@r utakon . ezek nem ilyen utakra vannak tervezve :-(
crow0131
Sajnos, igen :(
De szintén a mi adónkból fogják ezt kifizetni.
Ideje lenne csomagolni és menni (de nem magunkra gondoltam) :)
Tootsy
@crow0131: Nyugi, crow0131, nem csak Te szavaztal rajuk, nem csak Teged tevesztettek meg, orulj, hogy meg idoben rajottel a tevedesedre, es tenni akarsz valamit ezert,... Annakidejen megkerdeztem egy kollegamat (35 eve) miert lepett be az MKP-ba, azt mondta: "Mert belulrol akarom rohasztani a partot!", Te nem ezert leptel be, de nem baj, csak tedd, amit jonak latsz, hogy ezek mielobb eltunjenek a tortenelem sullyesztojeben,... Aztan elmondhatod Te is: "Anyam, en nem ilyen lovat akartam!"...:o)) Udv Tootsy...:o)))
Tootsy
Megis, mi a turot vartak egy Mercedes busztol? Hogy szet fognak atomjaikra esni az elso napon a pesti utakon? Vagy nem nyitjak ki az ajtokat? Nem allnak meg a megallokban? Az Ikarusz buszok tobb mint 50 evig suttyomban, csendben szolgaltak az embereket sokkal sz@rab korulmenyek kozott,... Miert is vagyunk annyira hanyattesve most?... Hulye bagazs, aki lelkendezik ezen, igy...:o((
crow0131
@Tootsy: Köszi :) korrekt válasz :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.