A Fidesz nem a lakosság terheinek növelésével kívánja megvalósítani gazdaságpolitikáját, ellentétben Bajnai Gordonnal, aki a megszorítások pártján áll, hiszen abban van a legnagyobb tapasztalata - reagált a nagyobbik kormánypárt frakciója az Együtt-PM pénteki közleményére. Az ellenzéki párt az Európai Bizottság pénteken közzétett prognózisára reagálva úgy vélte: Magyarország nem kerül ki a túlzottdeficit-eljárás alól, és újabb költségvetési kiigazításokra lesz szükség. Leszögezték: a baloldal politikája miatt került az ország túlzottdeficit-eljárás alá, amelybõl kormányzásuk egyetlen évében sem sikerült kikerülnie Magyarországnak. Ezzel szemben az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának következtében Magyarország jobban teljesít, harmadik éve sikerül 3 százalék alatt tartani a hiányt - zárul a közlemény.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Egy világ omlott bennem össze, most, hogy megmondták, hogy Bajnai belépett a FIDESZ-be!
Nauta
@lópicigáspár: És az miért baj,hogy belépett? Legalább ott is megszorít,hát neeem?Szorítsa is meg a fideSS -eSS tróger banda tökeit keményen!! Mert ugye mindig helyén kell kezelni a problémákat!
marlin
"Bajnai a megszorítások pártján áll"
mondja ezt az a Fidess, aki három év alatt három "Bokros csomag"nál több(!) megszorítást rakott a magyar emberek vállára!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.