A miniszterelnököt annyira felháborította, hogy a képviselőknek nem kell pótjegyet váltaniuk a gyorsvonatokra, hogy a csorbát kiköszörülni igyekvő fejlesztési tárca a honatyáknak járó kedvezményes bérletet is megszüntette a MÁV-val. Kerülhetik a hétköznapi utazók által használt vasutat a magyar Országgyűlés és az Európai Parlament képviselői. Erre utal, hogy a szakminisztérium közlése szerint a honatyák kedvezményes vonatozásra jogosító éves bérletéből tavaly csupán hat talált gazdára. De mindenki megnyugodhat, a jövőben ennyi sem fog. Erről személyesen Orbán Viktor gondoskodott, amikor a trafikbotrányt követően szükségét érezte, hogy rövid pórázra fogja a köz pénzén élő, utazgató képviselőket.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"a honatyák kedvezményes vonatozásra jogosító éves bérletéből tavaly csupán hat talált gazdára. De mindenki megnyugodhat, a jövőben ennyi sem fog"...:D
Január
@scandináv: ...és aztán ez a 6 képviselő fog majd takarékoskodni a pótjegy vásárlással, ettől lesz majd egyensúlyban a költségvetésük. :))))
Micsoda parasztvakítás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.